Toni Grecu a fost externat: „Noaptea aceea de pomină de la Matei Balş e una încă complicată în mintea mea. Încă nu am decantat toate acele minute grele”

Toni Grecu a fost externat după mai bine de trei săptămâni de spitalizare. Acesta a fost infectat cu virusul SARS COV 2, iar în perioada spitalizării a trăit şi drama incendiului de la Matei Balş, în urma căruia a fost transferat la Spitalul Pantelimon, apoi la Monza Metropolitan Hospital.

09 feb. 2021, 16:55
Toni Grecu a fost externat: „Noaptea aceea de pomină de la Matei Balş e una încă complicată în mintea mea. Încă nu am decantat toate acele minute grele”
Toni Grecu a fost externat. FOTO: Alephnews

Toni Grecu a fost externat. Fondator al trupei Divertis, Toni Grecu a avut o formă destul de gravă a infecţiei cu SARS COV 2, motiv pentru care i s-a administrat oxigen. Acesta nu a fost, însă, internat pe secţia de Terapia Intensivă, aşa cum se speculase iniţial.

Nu a fost niciun moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI. După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă, dar cu şi cea mai mare comedie pe care am trăit-o vreodată!”, a declarat Toni Grecu pentru playtech.ro.

Toni Grecu a fost externat. Cum a trăit incendiul de la Matei Balş

Fondatorul grupului Divertis spune că încă nu realizează pe deplin ce s-a întâmplat în dimineaţa în care Institutul Matei Balş a luat foc. Îşi aminteşte că, imediat după izbucnirea incendiului, s-a târât singur până la prima Salvare întâlnită în curtea spitalului şi s-a prăbuşit în faţa uşii. Toni Grecu a fost transferat mai întâi la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, de unde, după numai 24 de ore, a fost mutat la Monza Metropolitan Hospital. Nu poate vorbi, încă, despre ce s-a întâmplat atunci.

Privind retrospectiv, pot afirma acum doar atât: noaptea aceea de pomină de la Matei Balş e una încă complicată în mintea mea. Încă nu am decantat toate acele minute grele. Nu voi vorbi aşadar despre ceea ce am simţit şi trăit atunci!”, a mai spus Toni Grecu.

Artistul, „impecabil tratat” în toate spitalele prin care a trecut

Grecu nu ştie dacă va putea scrie vreodată un scheci despre cele pe care le-a trăit în ultimele săptămâni. Promite, însă, că, dacă o va face, nu va uita nimic din toate cele trăite.

Citeste si Toni Grecu, declaraţii şocante după incendiul de la „Matei Balş”. „M-am prăbuşit inconştient. Spitalul ardea”

Vreau să mulţumesc corpului medical din toate cele trei spitale prin care am trecut. Am fost impecabil tratat. După cum trebuie să le mulţumesc tuturor celor, printre accesele mele de tuse şi frisoane, m-au făcut să râd, să văd partea frumoasă a paharului. Şi asta a venit nu doar din partea medicilor sau asistentelor, ci şi a colegilor de salon sau a prietenilor care au ţinut aproape. Tuturor, le mulţumesc. Am vorbit despre partea de comedie ce a însoţit totuşi tragedia asta. Şi nu mă refer la boala în sine.

Mă refer la ceea ce am văzut şi am trăit în spital, la oamenii cu care am intrat în contact, la lucrurile frumoase şi la cele urâte sau dramatice cu care am intrat, cu sau fără voia mea, în contact. Nu ştiu dacă am să scriu vreodată vreun scheci despre perioada asta de viaţă sau despre COVID-19, dar dacă am s-o fac voi încerca să nu uit nimic din toate cele trăite!”, a mai declarat Toni Grecu pentru playtech.ro