Toni Grecu, declaraţii şocante după incendiul de la „Matei Balş”. „M-am prăbuşit inconştient. Spitalul ardea”

Toni Grecu a scăpat cu viaţă, în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş", soldat cu moartea a cinci oameni. Fondatorul grupului "Divertis" este infectat cu noul coronavirus şi era internat chiar la unitatea medicală care a luat foc vineri dimineaţă.

30 ian. 2021, 13:56
Toni Grecu, declaraţii şocante după incendiul de la „Matei Balş”. „M-am prăbuşit inconştient. Spitalul ardea”

Toni Grecu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre cum şi-a văzut moartea cu ochii, după ce un incendiu s-a produs vineri într-un pavilion de la Institutul „Matei Balş” din Capitală.

Toni Grecu, declaraţii şocante după incendiul de la „Matei Balş”. „A fost o cursă sufocantă”

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit.

Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, a declarat Toni Grecu, la PRO TV.

Toni Grecu s-a internat la Institutul Matei Balș pe 16 ianuarie într-un salon de la etajul 2 al pavilionului care a ars. Fondatorul grupului „Divertis” face parte dintre bolnavii transferați în vineri dimineață.

Citește și: Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc de la Matei Balș. A fost transferat la Spitalul Pantelimon

Toni Grecu se afla internat în pavilionul care a luat foc de la Institutul Matei Balș. Soția actorului a declarat că în saloane existau aeroterme deoarece era frig.

Cristina Grecu a declarat pentru Libertatea că în saloanele de la Institutul Matei Balș existau aeroterme, după cum i-a relatat soțul său. Aceasta povestește cum actorul i-a spus în prima zi că este frig, iar ulterior a precizat că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane.

Cu toate acestea, profesorul Adrian Streinu-Cercel, fostul manager al spitalului, susține că nu era frig în saloanele Pavilionului 5 de la „Matei Balș”, variantă pe care a insistat și primarul Capitalei, Nicușor Dan, care a declarat că „în ultima săptămână nu au existat probleme cu furnizarea căldurii la spital”.

Citeşte şi: Soția lui Toni Grecu confirmă că era foarte frig la Matei Balș: ”Au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat”

Încă un pacient afectat de incendiul de la Institutul „Matei Balş” din Capitală a murit sâmbătă. Este vorba despre un bărbat de 70 ani care dependent de masca oxigen.

Citeşte şi: Încă un pacient afectat de incendiul de la Matei Balş a murit. Bilanţul victimelor, în creştere