Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc de la Matei Balș. A fost transferat la Spitalul Pantelimon

Fondatorul grupului ”Divertis” se afla internat la institutul Matei Balș în momentul în care a izbucnit incendiul. Mai mult decât atât, acesta avea salonul chiar în unul dintre pavilioanele afectate.

29 ian. 2021, 08:36
Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc de la Matei Balș. A fost transferat la Spitalul Pantelimon

Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc de la Matei Balș. Acesta era internat de peste două săptămâni, după ce a dezvoltat o formă de COVID care necesita supliment de oxigen.

Citește și: Incendiu la Institutul Matei Balş – Patru persoane au decedat. Peste 100 de persoane, evacuate de urgenţă

Conform soției lui Toni Grecu, acesta a fost evaluat de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon, iar starea sa de sănătate este una stabilă. Incendiul a avut loc la parter, iar acesta se afla la etajul 2.

”Toni este evaluat acum de medicii de la spitalul Sfantul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, soția artistului.

Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc de la Matei Balș. De asemenea, aceasta a precizat că toți pacienții internați în Pavilionul 5 unde a izbucnit incendiul era destinat cazurilor COVID medii cu necesar suplimentar de oxigen.

”Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a precizat Cristina Grecu.

Incendiu la Institutul ”Matei Balș” din Capitală

Un incendiu a izbucnit la Institutul ”Matei Balș”, fiind afectate patru saloane. Peste 100 de persoane au fost evacuate și transferate la alte unități medicale din București. Incendiul a fost lichidat după ce a fost activat planul roşu de intervenţie.

Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc de la Matei Balș

Patru persoane au decedat, iar restul pacienţilor sunt transportaţi la mai multe spitale. La Institutul ”Matei Balş” s-au deplasat şeful DSU, Raed Arafat, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat în MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Mai mulţi pacienţi sunt transferaţi la Spitalele Sf. Ioan şi Pantelimon şi laalte pavilioane ale unităţii medicale. Conform secretarului de stat în MAI Raed Arafat, incendiul a fost lichidat.Conform primelor informații, incendiul a izbucnit de la o aerotermă.

Raed Arafat a precizat că apelul la 112 a venit la ora 5 dimineaţa. De incendiu au fost informaţi premierul Florin Cîţu, precum şi miniştrii Sănătăţii şi de Interne. Au fost mobilizați 100 de medici și asistenți suplimentari pentru a interveni.