Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, internat cu coronavirus

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, se află internat la Institutul "Martei Balş", fiind infectat cu Covid-19.

21 ian. 2021, 08:24
Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, internat cu coronavirus

Toni Grecu a declarat joi, pentru paginademedia.ro, că i-au revenit mirosul şi gustul, dar că oboseşte foarte repede.

„Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a explicat el.

Toni Grecu se simte mai bine. Cristina Grecu, soția artistului care a devenit cunoscut ca membru fondator al Divertis, infirmă informaţiile referitoare la starea gravă în care s-ar afla Toni Grecu. Acesta se află într-adevăr internat la „Matei Balş” cu COVID-19, însă soţia sa afirmă că nu a fost niciun moment la Terapie Intensivă.

„Este internat de 5 zile la Spitalul ”Matei Balș”. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a declarat Cristina Grecu pentru Libertatea.

Toni Grecu trece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu  Covid-19.

Potrivit Gândul, realizatorul de emisiuni TV se află la Institutul Național de Boli Infecțioase „Profesor. Matei Balș” din Capitală, iar starea de sănătate este îngrijorătoare.

Conform surselor medicale, Toni Grecu a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii.

„Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale pentru GÂNDUL.RO.

Pe de alt[ parte, alte surse medicale anunţă că Toni Grecu are simptome uşoare şi se află internat într-un salon normal de la Balş.

Într-un interviu recent, Toni povestea la începutul anului că tânjește după vremurile în care lumea nu era afectată de pandemie.

Vlad Voiculescu, despre românii care cred că vaccinul anti-COVID conţine un cip. „Nu ne deranjează să avem discuţii”

Toni Grecu a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, formând – alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin – trupa umoristică Divertis. În timpul facultății, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria.

Grecu a primit, în 2010, Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment, ”pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc”.  În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra -, iar grupul umoristic își continuă ascensiunea și în anii ’90. Divertis a debutat pe micul ecran în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 3.000 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore. Totodată, au fost raportate 116 decese, bilanţul de la începutul pandemiei urcând la 17.455. La ATI sunt internaţi 1.054 de pacienţi cu COVID-19. Rata infectărilor cumulate a scăzut sub 3 în Bucureşti şi doar în trei judeţe se mai situează peste acest nivel. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 26.768 de teste RT-PCR (18.424 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 8.344 la cerere) şi 6.026 de teste rapide antigenice.