Vlad Voiculescu, despre românii care cred că vaccinul anti-COVID conţine un cip. „Nu ne deranjează să avem discuţii”

Ministrul Sănătăţii a vorbit despre românii care au ales să nu se vaccineze, precum şi despre cei care cred că în vaccinul anti-COVID s-ar afla un cip. Vlad Voiculescu le recomandă dă ia legătura cu specialiştii Ministerului Sănătăţii pentru a primi informaţii corecte.

20 ian. 2021, 20:07
Vlad Voiculescu, despre românii care cred că vaccinul anti-COVID conţine un cip. „Nu ne deranjează să avem discuţii”

Vlad Voiculescu a mărturisit că Ministerul Sănătăţii a întâmpinat dificultăţi în a-i convinge pe oameni să se vaccineze împotriva noului coronavirusului. Ministrul Sănătăţii spune că sunt în continuare persoane care „au întrebări, au dileme şi caută răspunsuri sau pur şi simplu au o anumită nesiguranţă” privind vaccinarea anti-COVID.

„Am stat de vorbă cu mulţi care au ales să nu se vaccineze încă. Unii tocmai au trecut prin boală, dar îşi dau seama că anticorpii dobândiţi ar putea să-i ajute doar pentru o anumită vreme. Majoritatea iau în considerare vaccinarea pentru mai târziu.

Sunt alţii care au preferat să nu fie în primul val. Au preferat să vadă dacă ceilalţi se vaccinează şi sunt în regulă. Acum ştiu că toţi cei care s-au vaccinat sunt în regulă şi sunt peste 300.000. Sunt cei care au întrebări, au dileme şi caută răspunsuri sau pur şi simplu au o anumită nesiguranţă”, a declarat Vlad Voiculescu, la EuropaFM.

Citeşte şi: Yuval Harari explică de ce lansează oamenii teorii ale conspiraţiei legate de COVID-19. „Mintea umană e leneşă. Nu a evoluat suficient”

Vlad Voiculescu, despre românii care cred că vaccinul conţine un cip. „Probabil că nu o să-i reuşim să-i convingem”

Ministrul Sănătăţii a vorbit şi despre adepţii teoriei conspiraţiei care cred că în vaccinul anti-COVID s-ar afla şi un cip.

„Pentru cei care sunt convinşi că vaccinul conţine un cip care sunt ghidaţi de către Bill Gates sau altcineva, probabil că nu o să-i reuşim să-i convingem prea curând. Nu ne deranjează să avem discuţii despre punctul acesta.

Avem în Ministerul Sănătăţii câţiva specialişti care îşi vor oferi serviciile în teleconferinţe sau dacă cineva ne scrie pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii”, a explicat Vlad Voiculescu.

Citeşte şi: De ce nu pot fi implantate cipuri prin vaccinul anti-COVID-19. Un inginer electronist desfiinţează teoria conspiraţiei

Pentru cei care au dileme, suntem la dispoziţie şi încercăm să oferim informaţie medicală, informaţie validată ştiinţific. Îndemnăm la un lucru foarte simplu: atunci când vrei să-ţi construieşti o casă, ar fi bine să vorbeşti cu un arhitect sau un constructor.

Dacă vrei să afli ceva despre un vacccin, care e un produs medical, poate n-ar fi rău să vorbeşti cu un medic”, a afirmat Vlad Voiculescu, conform sursei citate.

Citeşte şi: Un medic român demontează teoria conspiraţiei despre schema cipului 5G din vaccinul Pfizer