Toni Iuruc este hotărât să-şi refacă viaţa. Cu cine a fost surprins după divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc şi Simona Halep au divorţat, la notar, acum o lună, dupa nici un an de la căsătoria civilă. După ce sportiva a apărut în ultimul timp tot mai veselă pe reţelele de socializare, nici afaceristul nu pare să sufere prea mult după despărţire.

04 oct. 2022, 09:40
Toni Iuruc este hotărât să-şi refacă viaţa. Cu cine a fost surprins după divorțul de Simona Halep
Toni Iuruc este hotărât să-şi refacă viaţa. Cu cine a fost surprins după divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc este hotărât să-şi refacă viaţa după divorțul de Simona Halep. Afaceristul este surprins tot mai mult în oraş, alături de preieteni, şi pare să fi trecut destul de uşor peste despărţirea de fostul nr. 1 WTA. Ba, mai mult, a oferit un răspuns inedit în momentul în care a fost întrebat dacă ar putea vreodată să o ierte pe fosta sa soție și să mai dea o șansă relației. „Domne, mașina merge doar înainte!”, a spus Toni Iuruc, citat de Impact, declaraţie care este clară în ceea priveşte viitorul omului de afaceri.

Citeşte şi: Ion Țiriac nu mai vorbeşte cu Simona Halep: „Nu știu ce face, eu am treburile mele!”. De la ce a pornit ruptura dintre cei doi

Toni Iuruc a fost surprins de SpyNews  în timp ce pleca cu un prieten de-al său de la un local din Capitală. S-a urcat la volan, pentru a-l duce pe amicul său la el acasă. Numai că afaceristul nu a avut nici prea multă răbdare, încălcând mai multe reguli de circulație: a întors mașina pe linie dublă, în primă fază, apoi a intrat pe linia de tramvai. După ce și-a dus prietenul acasă, Toni Iuruc s-a îndreptat către un alt local, unde a luat cina alături de alți doi prieteni.

Citeşte şi: Cadoul spectaculos primit de Simona Halep la împlinirea a 31 de ani. „Sunt îndrăgostită!” FOTO

Simona Halep pare şi ea fericită după divorţ: s-a operat la nas, face turul magazinelor de lux din Capitală şi se distrează în oraş alături de prietene! În plus, a decis să nu mai participe la nicio competiție de tenis până la finalul acestui an. „Am simțit că acum e timpul optim ca să fac operația și să mai fac ceva și pentru mine, ca persoană. De aceea am făcut partea estetică a intervenției, pe care voiam s-o fac de mult timp pentru că nu-mi plăcea nasul meu deloc. Nu știu cât timp ca dura recuperarea, dar pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ceea ce e sigur e că în acest an nu voi mai concura la turnee”, a spus Simona Halep.