Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill. Şi-a ales deja noul antrenor!

Simona Halep a anunţat că nu va mai continua colaborarea cu Darren Cahill, cei doi punând capăt unei relații profesionale de șase ani.

23 sept. 2021, 10:05
Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill. Şi-a ales deja noul antrenor!

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill. Simona Halep a surprins pe toată lumea cu această decizie, dar în actualul context al carierei sale lucrurile sunt destul de simple.

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill

Simona Halep speră să mai joace maximum trei ani, dar depinde foarte mult de accidentări, anul acesta arătând faptul că organismul său a atins niște limite. Sportiva, care împlinește 30 de ani săptămâna viitoare, va juca din ce în ce mai puțin, urmând a se concentra probabil pe turnee mari. În această situație, menținerea lui Darren Cahill ca antrenor nu se mai justifică, scrie ziare.com. În primul rând, antrenorul stă în Australia și în mare parte din timp nu e lângă ea! Apoi, Simona Halep îl plătește cu un milion de dolari pe an, iar anul acesta, spre exemplu, a câștigat din turnee doar 796.000 de dolari!

Darren Cahill, prima reacție după ce Simona Halep a renunțat la serviciile lui FOTO

Simona Halep va mai participa în acest an la trei turnee, Indian Wells (6-17 octombrie), Moscova (18-24 octombrie) și Cluj-Napoca (25-31 octombrie). Cel mai probabil, va merge la aceste turnee alături de Daniel Dobre, care face deja parte din echipa ei și care i-a fost alături la Wimbledon 2019, când a cucerit al doilea trofeu de Grand Slam.