Toni Iuruc, răvăşit de divorţul de Simona Halep. Cum a ajuns să arate afaceristul după despărţirea fulger FOTO

Divorţul lui Toni Iuruc de Simona Halp, care a luat prin surprindere pe toată lumea, în luna septembrie, se pare că l-a afectat pe afacerist mult mai mult decât a intenţionat să lase să se vadă.

26 nov. 2022, 13:34
Toni Iuruc, răvăşit de divorţul de Simona Halep. Cum a ajuns să arate afaceristul după despărţirea fulger FOTO

Deşi în comunicările publice Toni Iuruc a părut foarte relaxat în puţinele dăţi când a abordat subiectul divorţului  său de Simona Halep, ultimele fotografii în care a fost surprins sugerează că ar avea o cu totul altă stare de spirit.

Deşi au trecut mai bine de două luni de la despărţirea oficială de Simona Halep, iar între timp ambii au dat senzaţia că sunt împăcaţi cu decizia şi caută să-şi refacă vieţile unul fără celălalt, se pare că pentru Toni Iuruc această perioadă nu a fost dintre cele mai faste.

Nimeni nu știe de ce căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc s-a terminat la nici un an de când cei doi şi-au unit (pentru o scurtă perioadă) destinele, dar cert este că omul de afaceri suferă foarte tare după despărțirea de tenismenă.

Zilele trecute paparazzii Click l-au surprins pe Iuruc făcând schimb de numere de telefon cu grădinarul unui restaurant, situat în zona de fițe Băneasa. Toni nu era deloc în apele lui și afișa o mină tristă și preocupată, împovărat de problemele din viața personală.

Acesta pare trist și neîngrijit, judecând după faptul că nu este bărbierit, cum obișnuise publicul la apariţiile anterioare.

Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat amiabil, pe 8 septembrie, la notar.

Citeşte şi: Fiul de 14 ani al lui Kadîrov poartă la mână un ceas elvețian de 1,4 milioane de dolari, din aur alb cu diamante

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a anunțat Simona Halep pe contul său de socializare, după ce a semnat actele de divorț.

Chiar dacă erau deja divorţaţi, Toni a vorbit foarte frumos despre fosta sa soţie şi „a băgat mâna în foc” pentru nevinovăţia ei, atunci când a izbucnit scandalul de dopaj în care e implicată Simona Halep.

„Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis. Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun „No comment”. Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească.

Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine.

Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva. Chiar dacă ne-am despărțit, susțin cu tărie, până în pânzele albe acest lucru: Simona are un suflet curat!! Habar nu am cum a apărut povestea asta, nu sunt specialist, nu pot să dau eu verdicte. Dar pot să vă garantez un lucru, pentru că am fost non-stop alături de ea în ultimii ani, fata asta nu putea să facă așa ceva”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Ce salariu primeşte Nuţi de la Anamaria Prodan ca să aibă grijă de Bebeto. Bona s-a mutat deja în casa impresarei