Top 10 alimente care cresc fertilitatea masculină

Există o serie întreagă de alimente care influențează în mod direct cantitatea și calitatea spermei la bărbați. Dacă vrei să nu ai probleme în ceea ce privește fertilitatea, iată ce alimente ar trebui să consumi, potrivit specialiștilor de la Askmen.

01 ian. 2019, 17:52
Top 10 alimente care cresc fertilitatea masculină

Stridiile

Daca vrei putin „combustibil” pentru demaraj, consuma stridii. Cat poti de multe si cat poti de des. Studiile de specialitate au demonstrat ca aceste moluste contin aminoacizi in cantitati importante, care nu fac altceva decat sa ajute producerea de testosteron la barbati si progesteron la femei. Si cand nivelul hormonal e ridicat, asta inseamna o activitate sexuala mai intensa.

2. Ciocolata neagra

Nu intamplator Valentine’s Day este marcat de cupluri prin oferirea de produse de ciocolata. Ciocolata neagra contine L Arginina, un puternic aminoacid care dubleaza cantitatea de sperma si spermatozoizi. Si aceeasi L Arginina se pare ca are darul de a creste si placerea sexuala.

3. Maca

Aceasta planta este folosita de secole pe linie sexuala si se pare ca a dat rezultate: are darul de a creste apetitul sexual si de a stimula din punct de vedere erotic. Totodata, creste motilitatea spermatozoizilor iar consumul regulat de maca creste si cantitatea de sperma produsa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.