Topul cele mai aşteptate jocuri video din 2014

Să faci un top 10 cele mai anticipate jocuri video în 2014 este extrem de greu. Mai ales cu vechea generație de consolă deja îngropată practic de mai marii critici internaționali și o luptă din ce în ce mai acerbă între PC și console, anul 2014 pare să fie destul de promițător.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 13:45

Să nu uităm să menționam războiul între console, care își face apariția ori de câte ori două console rivale sunt lansate pe piață, iar fanii sunt împărțiți în două tabere, fiecare argumentând că bucata lor de plastic “gaming ready” este mai bună pentru că are X Mhz în plus sau poate să înregistreze sau să redea și programe tv. Totuși, până la urmă, aspectul hardware contează mai puțin, jocurile fiind factorul major care îi influențează pe gameri să se alinieze cu o platformă, fie ea Xbox, Playstation, Wii sau PC. Acelea vând unități.

Acest top zece  cele mai anticipate jocuri video în 2014 nu trebuie luat în ordinea “numerelor de pe tricou”, ci doar ca un ghid al jocurilor vizate pentru acest nou an, fiind mai mult o hartă a celor mai importante apariții în gaming pentru 2014.

Când Bungie a plecat de la Microsoft și a anunțat că lucrează la un nou titlu publicat de Activision, toată lumea era ușor contrariată. Sigur, ei sunt găina cu ouă de aur care a livrat în trecut Halo, dar scepticii erau convinși că fără Microsoft, care să îi sprijine, Bungie o va da în bară lamentabil. Ei bine… nu.

Destiny este genul de joc care pur și simplu te atrage prin unicitate. Este un FPS, cu aspect RPG, cooperativ, într-o lume open world în care cauți tone și tone de Loot. Să mai adăugăm că totul se petrece într-o lume post-apocaliptică în care tu și alți câțiva sunteți ultimii protectori ai umanității? Sau să mai spunem că se zvonește că lumea este imensă, fiind tot timpul ceva de făcut sau explorat, la care adăugăm și elementul de MMO-RPG? Sunt multe criterii pentru care acest joc merită jucat și așteptat în 2014. Dar cel mai important este faptul că poate reușește să mai reanimeze genul FPS-RPG.  

Citeşte mai mult pe playtech.ro