Top 10 cele mai bune FILME ONLINE! Trebuie să le vezi

Top 10 cele mai bune filme online de weekend.

RomaniaTV.net
11 iul. 2016, 07:13
Top 10 cele mai bune FILME ONLINE! Trebuie să le vezi

1.Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? (2014)
Cu Noom Diawara, Julia Piaton, Frédéric Chau, Christian Clavier, Chantal Lauby,Ary Abittan in regia lui Philippe de Chauveron

Descriere: Doi părinți de modă veche, catolici conservatori care sperau să predea aceste valori şi celor patru fiice ale lor sunt profund dezamăgiți atunci cand află că cele trei fiice mai mari au ales să se mărite cu bărbaţi imigranţi de diferite religii şi etnii.

În momentul când mezina familiei anunţă şi ea că este pregătită să facă marele pas, speră ca măcar aceasta să-și aleagă un bărbat de religie catolică.

Este o comedie savuroasă în care parinții încearcă să își înțeleagă fetele și să-şi ascundă tendinţele xenophobe.

Vezi trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Tle_7J–f5I

2. 2. The other woman

Cu Cameron Diaz, Leslie Mann si Kate Upton, in regia-Nick Cassavetes
Descriere: Acest film este o comedie atipica ce expune intr-o manieră comică întâmplările din viața multor femei. După ce a descoperit că iubitul ei este căsătorit, Carly Whitten o întâlnește accidental pe soția acestuia, moment în care Carly își dă seama că cele două femei au foarte multe lucruri în comun, așa că dușmanul ei de moarte îi devine cel mai bun prieten.

Când încă o aventură de-a bărbatului este descoperită, toate cele trei femei fac echipă și pun la cale un complot de răzbunare!
Vezi trailer: …

COntinuarea si THRAILER pe showbizreport.ro