TOP 10 cele mai frumoase SOŢII de lideri mondiali FOTO

Melania Trump, noua Primă Doamnă a SUA, a intrat direct în topul celor mai frumaose soţii de lideri mondiali. Pe lisă se mai află alte nume celebre, precum Kate Middleton, Prinţesa Letizia a Spaniei sau Regina Rania a Iordaniei.

26 nov. 2016, 07:01

Frumoase, elegante si stilate, soţiile liderilor mondiali impresioneaza la fiecare apariţie a lor. Iată un top al celor mai frumoase „prime doamne”.

1. Melania Trump. Soţia lui Donald Trump, noul preşedinte al SUA, a avut o impresionantă carieră de fotomodel, în care a pozat pentru reviste celebre, printre care Allure, Harper Bazaar, GQ, Vanity Fair, sau Elle, apoi şi-a continuat cariera pe micile ecrane, în talk-show-ul „The View”. A fost acuzată într-o vreme că are un trecut de damă de companie (escort girl), dar a negat cu tărie aceste acuzaţii. Melania Trump lucrează îndeaproape cu mai multe organizaţii de caritate precum Crucea Roşie din America sau Fundaţia pentru cercetarea cancerului de sân.

2. Prinţesa Letizia a Spaniei. A devenit regina consoarta dupa incoronarea sotului sau, Felipe, Print de Asturias, ca Rege al Spaniei. Fosta jurnalista fara origini nobile, si-a impus stilul modern si a adus o nota de stralucire familiei regale spaniole, dar fara sa reuseasca sa-i seduca pe spanioli, care-i reproseaza ca este prea rece. Letizia Ortiz Rocasolano este o fashionista desavarsita si straluceste la fiecare aparitie.

Top 10 cele mai sexy actriţe care au câştigat Premiul Oscar FOTO

3. Regina Rania a Iordaniei. Este si frumoasa si stilata in egala masura. Rania Al Abdullah este sotia regelui Abdullah II al Iordaniei. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere in 1993 si doua luni mai tarziu si-au anuntat logodna. Giorgio Armani a declarat despre ea: „Are un corp de model si se prezinta intocmai ca o regina, ce ti-ai putea dori mai mult?”.

4. Jetsun Pema. Este regina statului Buthan, considerata „cea mai fericita tara din lume”. Printul din Buthan a intalnit-o pentru prima oara la un picnic cu familia, atunci cand ea avea 7 ani, iar el 17. El i-a spus ca, daca atunci cand vor deveni adulti vor fi in continuare singuri, se vor casatori. Si si-a tinut promisiunea: la 13 octombrie 2011, regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck s-a casatorit cu mireasa sa, in varsta de 20 de ani, intr-o ceremonie traditionala budista.

TOP 10 cele mai SEXY iubite de fotbalişti FOTO

5. Inkhosikati LaMbikiza. Este sotia Regelui Mswati al III-ea al Swaziland. Regina detine statutul de sotie principala intre cele 15 neveste ale lui Mswati. Ea a renuntat la studii pentru a se marita cu regele, devenind prima sotie pe care el ales-o pentru sine, primele casatorii fiind ceremoniale.Este prima regina care a inregistrat un album de muzica gospel si cucerind presa americana prin alegerile vestimentare. Conform legii din Swaziland, regele are dreptul sa se casatoreasca in fiecare an, iar in 2013 Mswati s-a casatorit cu o tanara de 18 ani, ajungand la 15 neveste.

6. Michelle Obama. Sotia lui Barack Obama a devenit una dintre cele mai elegante femei din lume in perioada in care a fost Prima Doamna a Americii.

Top 10 „îngeri” de la Victoria’s Secret FOTO

7. Angelica Rivera. Este sotia lui Enrique Peña Nieto, presedintele Mexicului. Inainte de a deveni Prima Doamna era una dintre cele mai cunoscute actrite. A jucat pentru prima data intr-o telenovela in 1989, iar ultetior a primit numeroase roluri principale in astfel de productii, precum si in alte show-uri. Actrita mexicana si-a inceput cariera la 17 ani, cand a castigat un concurs de modelling. In 1989, la 20 de ani, a debutat in televiziune cu un modest rol intr-o telenovela. Faima avea s-o cunoasca insa 6 ani mai tarziu, odata cu rolul principal din telenovela „La Dueña” („Stapana”).

8. Mehriban Aliyeva. Este sotia lui Ilham Aliyev, presedintele Azerbaidjanului. Diplomatii americani considera ca Aliyeva este „mai indrazneata” in ceea ce priveste moda decat „femeia obisnuita din Azerbaidjanul majoritar musulman” si „poarta rochii care ar fi considerate provocatoare chiar si in Occident”.

Top 15 cele mai sexy sportive din istoria Jocurilor Olimpice FOTO

9. Sylvia Bongo Ondimba. Este sotia lui Ali Bongo Ondimba, presedintele Gabonului. Nascuta in Franta, Sylvia si-a petrecut copilaria in Camerun, s-a mutat apoi in Tunisia, pentru ca in final sa ajunga in Gabon.

10. Kate Middleton. Este sotia lui William, Prinț de Wales, si aproape ca nu mai necesita nicio prezentare. In 2012,a fost selectata ca una din cele 100 de persoane cele mai influente din lume de catre revista Time.