Top 10 cele mai sexy celebritati tatuate. Vezi unde!

Exista multe vedete internationale aflate in topul celor mai sexy femei din lume, insa unele dintre acestea nu sunt doar foarte hot si sexy, sunt si puternice si determinate sa nu fie interesate ce spune lumea despre faptul ca isi poarta cu mandrie tatuajele in cele mai speciale locuri ale corpului, aflate sau nu la vedere. Cand tatuajele sunt facute corect, ele pot adauga o stralucire statutului de diva super-sexy.

20 nov. 2017, 21:30
Top 10 cele mai sexy celebritati tatuate. Vezi unde!

Siteul www.guyspeed.com prezinta un top 10 al celor mai celebre vedete hot tatuate din lume. Iata-le! Fotografiile apartin www.guyspeed.com si Getty Images. 

Angelina Jolie

Aceasta celebritate are peste 20 de tatuaje, unele acoperite, unele la vedere, unele aflate sub un strat considerabil de fard. Actrita afiseaza tatuaje in tot felul de dialecte cum ar fi scrieri arabe, o incantatie budista si o fraza latina care are semnificatia „arat ridicol de bine” (conform guyspeed.com). Cel mai sexy tatuaj al lui Jolie se afla pe spatele ei si reprezinta un tigru bengalez.

Megan Fox

Megan Fox are opt tatuaje confirmate care reprezinta de la portretul lui Marilyn Monroe pe un umar pana la un simbol yin si yang. Sexoasa cu ochi albastri are si numele primului ei sot tatuat pe corp, pe sold. Probabil ca multe alte insemne ar arata super pe trupul ei care este ca o opera de arta in ale tatuajului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO