Top 10 sex-simboluri din lumea sportului. Pe primul loc este o ziaristă GALERIE FOTO

Lumea sportului nu este populată doar de concurentele propriu-zise, ci şi de logodnicele sau soţiile sportivilor sau de reporteriţele care mediatizează evenimente. Bleacherreport.com a făcut un top în care include toate aceste prezenţe.

RomaniaTV.net
30 sept. 2012, 10:14

În condiţiile în care topurile celor mai frumoase sportive apar cam aceleaşi personaje, indiferent de cine le întocmeşte, bleacherreport.com a ales o abordare mai largă şi a întocmit o ierarhie în care a inclus apariţiile feminine din zona sportului. Sub genericul „Top 10 sex-simboluri din lumea sportului” au fost incluse atât sportive, cât şi ziariste de sport sau soţii ale unor sportivi.

În varianta mai extinsă, Top 100, le regăsim printre altele pe recordmena la săritura cu prăjina, Elena Isimbaieva, Marketa Slukova – de la volei pe plajă, nemţoaica Lena Gercke – logodnica fotbalistului Sami Khedira (Real Madrid), jucătoarea de tenis Daniela Hantuchova, Shakira, atleta Lolo Jones, pilotul de curse Danica Patrick, Niki Gudex – mountain bike sau reporterul Sara Carbonero – logodnica lui Casillas.