Top 10 turism sexual. Vezi care este cea mai serioasă ofertă

Un site românesc a realizat topul celor mai căutate destinaţii pentru sex. Cea mai atractivă pentru turiştii sexuali este primitoarea Thailanda, iar topul este încheiat de răcoroasa Canadă.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 09:26
Top 10 turism sexual. Vezi care este cea mai serioasă ofertă

Prima ţară la care oamenii se gândesc când vine vorba despre turism sexual este Thailanda, potrivit site-ului  sexgen.ro.

Locurile doi şi trei sunt adjudecate de SUA, petrecăreţii având la dispoziţie două posibilităţi, Nye County şi Carson City din Nevada.

Australia există pe harta celor mai bune destinaţii pentru sex cu două destinaţii, respectiv Queensland şi Victoria.

Iubitorii de exotic pot alege varianta turismului sexual din Filipine, destinaţia principală Manila situându-se pe locul şase.

Amsterdam este bine cunoscut ca fiind unul din oraşele cele mai deschise şi mai liberale din lume, unde afacerile cu sex sunt legale, juridice, obişnuite şi bine gestionate, destinaţia ocupând locul şapte.

Potrivit sexgen.ro, cea mai serioasă destinaţie pentru sex este Elveţia, care figurează pe locul şapte în top, bordelurile elveţiene fiind cele mai prestigioase şi mai discrete din lume.

Pe locul nouă găsim Republica Cehă cu Praga, unde prostituţia este ilegală, dar numărul fetelor care fac sex pe bani se ridică la 10000. Pe ultimul loc, dar nu şi cel din urmă este Canada. Sexul pe bani nu este ilegal, dar nici bordelurile nu primesc licenţe de funcţionare.