Top 10 vedete care S-AU FĂCUT DE RÂS în 2015

Fie din cauza tocurilor, fie din cauza vestimentaţiei sau a suprafeţelor alunecoase, atât vedetele autohtone, cât şi cele internaţionale fac ce fac şi ajung de râsul fanilor. Cum aceste întâmplări au loc, de obicei, în faţa camerelor de filmat, căzăturile starurilor sau situaţiile lor limită devin ulterior subiect de glumă pentru fanii din întreaga lume.

RomaniaTV.net
02 ian. 2016, 13:05
Top 10 vedete care S-AU FĂCUT DE RÂS în 2015

Sfârşitul de an aduce în prim-plan o retrospectivă a celor mai controversate virale, din care vedetele noastre şi cele internaţionale au ieşit extrem de „şifonate”.

1. Madonna a căzut de pe scenă în timpul reprezentaţiei care a închis gala „Brit Awards 2015”, desfăşurată în februarie la Londra. Din fericire, căderea a fost amortizată de dansatori, iar vedeta nu a păţit nimic. Madonna şi-a revenit repede şi s-a întors pe scenă pentru a termina de interpretat piesa „Living For Love”.

            

2. What’s Up a avut şi el parte de un incident neplăcut în urmă cu câteva luni în platoul unei emisiuni. Cântăreţul a vrut să demostreze tuturor ce condiţie fizică are, însă a suferit o căzătură zdravănă în direct. Artistul s-a ridicat imediat şi a făcut haz de întâmplare.

             

3. Căzătura Rihannei, din timpul unui concert din Canada este atât de elegantă, încât aproape că pare regizată. Chiar dacă a fost o pură întâmplare, mişcările artistei par că ar fi făcut parte din spectacol.

             

4. Probabil cel mai monstruos coşmar al unui fotomodel este să cadă pe podium. Celebra Candice Swanepoel se numără şi ea printre celebrităţile care au suferit accidente îngrozitore în timpul job-ului. Mai exact, aceasta a căzut zdravăn în timp ce defila la „New York Fashion Week”. După ce a fost ajutată să se ridice rapid, fotomodelul a continuat defilarea zâmbind, chiar dacă genunchiul îi sângera.

               

5. Mihai Morar, prezentatorul emisiunii „Răi da’ Buni” a suferit şi el un accident live. Acesta s-a urcat pe o scară în timpul emisiunii, scara fiind susţinută cu mîinile de asistentele sale. Scara a alunecat, însă, pe podea şi astfel moderatorul a luat o căzătură care a devenit virală. În cădere, prezentatorul a lovit-o şi pe una dintre asistentele care îi ţineau scara. În urma accidentului vedeta a ajuns la spital cu o rană destul de gravă la cap.

                

6. Sylvia a trecut şi ea printr-un moment stânjenitor. Totul s-a întâmplat pe vremea când filma emisiunea „Splash! Vedete la apă”. După ce şi-a executat săritura în piscină, cântăreaţa a rămas fără costum de baie.

7. Juraţii emisiunii „Next Star” au asistat la un moment dureros pentru colegul lor Pepe. Juriul a fost impresionat de două tinere care au reuşit să treacă peste momentul în care una dintre ele s-a accidentat. Connect-R a mărturisit că momente de acest gen sunt greu de depăşit chiar şi de artişti cu multă experienţă în spate. Pepe l-a completat şi le-a mărturisit colegilor săi şi telespectatorilor că sunt unii artişti care chiar mimează astfel de scene pentru a capta atenţia publicului.

        

8. Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a avut parte de un incident neplăcut. Fermoarul costumului s-a rupt în timp ce dansa cu foc în timpul evenimentului „HeartRadio Fiesta Latina” din Miami. Artista tocmai se dezlănţuise într-un dans pătimaş, când a simţit cum fermoarul s-a rupt. În spate i s-a format imediat o gaură urâtă prin care i se vedea pielea. Cu toate acestea fosta soţie a lui Marc Anthony şi-a continuat show-ul cu aceeaşi îndârjire.

                                          

9. Papa Francisc s-a împiedicat şi a căzut pe scăzi în faţa a zeci de mii de enoriaşi adunaţi în piaţa Sf. Petru, din Vatican. Cei doi agenţi de securitate care îl însoţeau au reacţionat imediat, ajutându-l pe papă să se ridice. Incidentul nu a avut urmări grave.

10. Show-ul pe care Andreea Bălan l-a pus în scenă la „Media Music Awards 2015” a fost unul inedit, deşi a fost eclipsat de problemele provocate de vestimentaţia artistei. Atunci când Petrişor, partenerul de dans a luat-o pe sus, costumul artistei a alunecat în zona intimă. Din fericire, vedeta a purtat dresuri şi o pereche adiţională de lenjerie intimă pe sub body-ul alb, pentru a evita să rămână complet dezbrăcată în cazul unui astfel de accident.