TOP 10 vise pe care le au oamenii. Ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand

Carl Jung, fondatorul psihologiei analitice credea ca visele ne ajuta sa intra in subconstient unde sa primim raspunsuri la diverse nelamuri importante.

14 ian. 2023, 17:20
TOP 10 vise pe care le au oamenii. Ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand

Stiai ca o persoana normala are in jur de 1460 de vise pe an? Acesta echivaleaza cu 4 vise pe noapte. Potrivit The Dream Encyclopedia, cuvantul vis vine din germanul draugmas care inseamna iluzie ori fantoma. Alti oameni cred ca ar putea avea legatura cu druh, care in sanskrita inseamna a cauta sa raneasca.

Desi originea cuvantului vis te-ar putea duce cu gandul la locurile intunecate ale sufletului, multe vise au de fapt un mesaj pozitiv transmis de catre Univers. Bineinteles, interpretarea viselor este subiectiva, insa urmarirea unui vis poate fi extrem de importanta in viata multor oameni si ofera raspunsuri la intrebari la care mintea constienta nu stie ce sa spuna.

Horoscop rune 16-22 ianuarie 2023. Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, anunţă cine merge pe gheaţă subţire, cine are belşug în portofel
Carl Jung, fondatorul psihologiei analitice credea ca visele ne ajuta sa intra in subconstient unde sa primim raspunsuri la diverse nelamuri importante. Universul incearca sa comunice cu noi prin moduri diverse, asa ca visul este o alta cale de a invatam lectii importante chiar si atunci cand dormim.

TOP 10 vise pe care le au oamenii si interpretarea lor. Iata ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand…
Ce inseamna cand te visezi cazand
Este unul dintre cele mai intalnite vise. Expertii in vise cred ca asta inseamna ca exista anumite aspecte din viata ta asupra carora nu ai control ori ca un eveniment major a avut loc. De obicei, cel care viseaza nu ajunge niciodata la fundul prapastiei, ori locului in care merge in jos, de fapt continua sa cada pana se trezeste. De asemenea, mesajul ar putea fi un indemn sa renunti la ceva din viata ta pentru a putea merge mai departe.

Ce inseamna cand visezi ca esti urmarit
Un alt vis comun la multi oameni, iar urmarirea poate insemna lucruri diferite. Cea mai populara interpretare este ca trebuie sa infrunti ceva de care fugi; trebuie sa-ti confrunti demonii si nu sa gasesti modalitati de a scapa de ei. Subscontientul iti transmite ca trebuie sa iei atitudine in fata fricilor in loc sa cauti un loc si sa te ascunzi de ele. Ar mai putea insemna ca cineva vrea sa puna mana pe tine ceea ce inseamna ca iti este teama ca vei fi ranit cand va veti intalni. Alte persoane interpreteaza asta ca pe un pericol iminent, devreme ce cred ca orice ii urmareste este o amenintare serioasa.

Ce înseamnă dacă visezi broaște. Semnificația la care nu te așteptai
Ce inseamna cand te visezi dezbracat intr-o camera plina cu oameni
Multi oameni au avut acest vis, macar o data in viata si inseamna ca te simti vulnerabil si expus. Teama ca altii te vor vedea fara haine simbolizeaza jena legata de o anumita parte a sufletului tau pe care o vrei ascunsa, ori ai un secret pe care nu-ti doresti sa-l afle nimeni. In mod normal, nu are nimic de a face cu imaginea de sine, ci mai degraba cu o insecuritate legata de modul in care esti perceput de ceilalti. Daca ai acest vis adesea, ia-l ca pe un semna ca trebuie sa lucrezi la cresterea increderii de sine si la a te simti confortabil in pielea ta indiferent de ce cred unii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.