Top 12 alimente care îţi sporesc pofta de sex

Dacă aveţi probleme cu libidoul nu trebuie neapărat să apelaţi la medicamente. Tot ce trebuie să faceţi este să vă umpleţi frigiderul cu câteva alimente menite să vă sporească pofta de sex.

RomaniaTV.net
08 apr. 2012, 16:46
Top 12 alimente care îţi sporesc pofta de sex

1. Ţelina

Cu un conţinut bogat de androsteron (un hormon sexual fără miros), ţelina este un afrodisiac fără pereche. Respectivul hormon este emanat de bărbaţi prin transpiraţie, şi deşi nu are miros, este receptat de femei ca stimulent sexual. Pentru a avea efectul scontat, ţelina trebuie mâncată în stare crudă.

2. Stridii

Ca şi ţelina, stridiile sunt incluse în categoria afrodisiacelor clasice. Cu un conţinut bogat de zinc, stridiile contribuie la sporirea producţiei de spermă şi testosteron. De asemenea, aceste fructe de mare conţin dopamină, un hormon care ajută la sporirea libidoului. Stridiile trebuie consumate tot în stare crudă. Spălaţi-le bine, desfaceţi-le puţin, puneţi-le la gheaţă, apoi adăugaţi dacă doriţi zeama de lămâie şi sugeţi conţinutul. Chiar şi procesul în sine poate fi erotic pentru ambii parteneri.

3. Banane

Pe lângă faptul că sunt bogate în postasiu şi vitaminele B, care cresc nivelul de energie în corp, bananele conţin şi bromelaina, o enzimă despre care se zice că măreşte libidoul şi contribuie la rezolvarea problemelor legate de impotenţa masculină.

Citiţi aici mai mult