Top 3 cele mai infidele femei din zodiac – Nu pot rezista tentaţiei!

Bărbații sunt acuzați de cele mai multe ori că își înșală partenerele și, mai ales, că sunt insensibili, că nu țin cont de sentimentele persoanei de lângă ei.

06 ian. 2018, 16:52
Top 3 cele mai infidele femei din zodiac – Nu pot rezista tentaţiei!

Femeia BERBEC:

Nativele născute sub acest semn zodiacal nu se tem să-și dea frâu dorințelor, mai ales dacă partenerul lor actual nu le satisface în întregime. Pentru ele, una este iubirea și afecțiunea, alta este pasiunea și dorința pentru relațiile intime.

Aceste femei au nevoie de un bărbat care să le satisfacă în dormitor și să le îndeplinească toate dorințele și fanteziile, de aceea, vor fi mereu în căutarea unui bărbat care să fie dispus să facă aceste lucruri.

Totodată, femeile berbec vor fi tentate să înșele și în momentul în care partenerul lor le oferă totul. Va interveni monotonia și vor căuta în stânga și în dreapta noi bărbați care să le scape de plictiseală.

Femeia GEMENI:

O altă femeie care este la fel de infidelă ca și femeia berbec, este femeia din gemeni. Aceasta vrea să descopere mereu lucruri noi și să experimenteze cât mai mult, deci este suficient să apară un nou bărbat la orizont pentru a-i stârni interesul.

Se știe despre aceste native că sunt firi sociabile, deci nu este suficient pentru femeile gemeni ca un bărbat să o satisfacă în dormitor. Ele vor și o conversație bună și inteligentă și, mai ales, să fie curtate.

Sunt femei pretențioase și nu vor intra în patul oricui, ci vor alege bărbatul care le va uimi cu o minte strălucită. Aceste femei se îndrăgostesc foarte repede, însă se și plictisesc la fel de repede.

Femeia SĂGETĂTOR:

Aceste femei sunt ahtiate după aventură și nu pot fi stăpânite cu ușurință, de aceea, nu vor refuza niciodată o ofertă la aventură. Spre deosebire de celelalte reprezentante care înșală, femeile săgetător vor recunoaște atunci când au înșelat.

Nu vor să-și mintă partenerul și de aceea, le este mai ușor să mărturisească păcatul comis. De asemenea, această poftă de aventură și de necunoscut scade odată ce aceste femei înaintează în vârstă.