Top 3 cele mai manipulatoare zodii! Nimic nu le stă în cale pentru a obține ceea ce vor

Chiar dacă toate semnele zodiacale sunt capabile de un comportament manipulator, doar trei zodii se pretează cu adevărat să încalce anumite reguli pentru a obține ceea ce vor.

19 ian. 2023, 21:18
Top 3 cele mai manipulatoare zodii! Nimic nu le stă în cale pentru a obține ceea ce vor
zodii

Astrologii spun că nativii din trei zodii au capacitatea de a obține ceea ce vor prin manipulare. Fie că este vorba de persoanele apropiate, aceste trei zodii știu exact ce și când să spună. Ele știu foarte bine să își ascundă intențiile.

Acestea sunt semnele zodiacale cunoscute ca fiind cele mai manipulatoare.

Citiți și: Horoscop 2023. Aceste PATRU zodii dau lovitura în CARIERĂ

BALANȚĂ

Deși sunt sincere, Balanțele vor folosi manipularea ori de câte ori au de gând să te atragă de partea lor. Au o modalitate subtilă de manipulare și mizează întotdeauna pe farmec. Acționează în liniște și se pricep să evalueze nevoile și așteptările persoanelor pe care vor să le manipuleze. Știu ce vor și urmăresc fiecare mișcare. Balanțele știu să își valorifice abilitățile sociale pentru a controla și manipula cu mult tact. Chiar și atunci când Balanța pare să acționeze în interesul unei alte persoane, întotdeauna urmărește să obțină ceva pentru ea. Balanța știe să se facă plăcută și reușește să convingă prin șarmul ei inegalabil și să aibă mereu dreptate și chiar sunt dispuse să plătească pentru a obține anumite privilegii.

SCORPION

Puterile de percepție ale Scorpionului le conferă abilitatea de îi manipula pe ceilalți pentru a obține câștiguri personale. Scorpionul controlează mințile altora și sunt conștienți de propria lor putere. Nativii din această zodie reușesc să prezică și să anticipeze mișcările celorlalți, astfel că le este foarte ușor să rămână mereu cu un pas înaintea celorlalți. Scorpionii sunt considerați maeștrii în manipulare și au acest comportament îndrăzneț pentru a-și îndeplini obiectivele. Reușesc să controleze prin puterea minții și fac tot ce le stă în putință pentru a-și atinge scopul. Sunt capabili să te privească în ochi și să-ți spună ceea ce vrei tu să auzi, chiar dacă este neadevărat.

CAPRICORN

Energia Capricornului este despre rezistență și rezultate. Văd manipularea ca pe un sport și reușesc să identifice punctele slabe ale altora și să le exploateze pentru a avea de câștigat. În cel mai rău caz văd oamenii ca piese de șah și vulnerabilitatea ca o oportunitate. Nativii din zodia Capricorn apelează la șantaj emoțional și stăpânesc la perfecție arta manipulării. Capricornii sunt versați și știu foarte bine viețile pe care și le doresc, tocmai de aceea vor încadra adesea manipularea ca pe o încercare serioasă de a-i ajuta pe alții să-și atingă potențialul, dar fiți siguri că fac asta doar pentru a obține ceea ce vor și chiar sunt dispuși să treacă peste cadavre pentru a-și atinge scopul. Preocupat mai mult de statutul social, Capricornul nu cere niciodată ajutor și se bazează mereu pe propriile puteri.

Citiți și: HOROSCOP ianuarie 2023. Zodiile care vor avea noroc cu carul și se vor umple de bani în zilele următoare