Horoscop 2023. Aceste PATRU zodii dau lovitura în CARIERĂ

În noul an te-ai putea simți că arunci zarurile și lași universul să preia controlul, dar 2023 va fi cel mai important an pentru carieră a câtorva semne zodiacale, așa că pregătește-te să te pui pe treabă.

19 ian. 2023, 06:02
Horoscop 2023. Aceste PATRU zodii dau lovitura în CARIERĂ

Horoscop 2023. Deși există o serie de evenimente astrologice și noi energii cu care să lucrezi în 2023, iată principalele concluzii pentru carieră: Saturn intră în Pești pe 7 Martie, o eclipsă de soare în Berbec pe 20 Aprilie, Jupiter intră în Taurul pe 16 Mai și Venus staționând retrograd în Leu pe 22 Iulie.

Horoscop 2023. Zodii pentru care norocul le iese din cale din februarie şi nu le mai părăseşte tot anul
Vom începe cu maestrul Saturn, care se va întoarce în Pești pentru prima dată în aproape 27 de ani. Saturn ne învață valoarea disciplinei, a limitelor și a stăpânirii de sine. Aici te întrebi dacă eștii gata să îți asumi responsabilitatea pentru darurile tale spirituale. Eclipsa de soare din Aprilie în Berbec va iniția un nou ciclu de viață în care ți se oferă ocazia să preiei conducerea. Modul în care valorifici această energie de eclipsă supraalimentată depinde de harta natală individuală, dar această energie este de genul „acum sau niciodată”. În ceea ce privește intrarea lui Jupiter în Taur – minus umbra excesului de îngăduință – acest tranzit norocos va aduce abundență și stabilitate în viața ta. Dar amintește-ți, lent și constant câștigi cursa. În cele din urmă, Venus va fi retrograd în Leu pe 22 Iulie până pe 3 Septembrie, ceea ce, la rândul său, încurajează să faci o pauză și să reflectezi la orice, de la sistemul tău de valori până la exprimarea ta unică de sine. Unde te-ai inhibat sau te-ai lăsat dus de val de dragul de a te potrivi?

Horoscop Cristina Demetrescu: „Mercur iese din retrograd. Încep să se ascută orgoliile. Cu Lilith ne vom lupta în următoarele 9 luni”
Iată de ce Gemenii, Leul, Scorpionul și Capricornul vor lucra cel mai probabil ore suplimentare în 2023:

Horoscop 2023. Gemeni (20 Mai – 21 Iunie)
Prima frază care vine în minte când te gândești la tranzitul lui Saturn prin a 10-a casă a notorietății tale, „Roma nu a fost construită într-o zi”. Așa este, începând cu 7 Martie, maestrul Saturn va reveni în visatorii Pești – activând cea de-a zecea casă a autorității, carierei și reputației în lume – care poate influența totul, de la persoana publică până la simțul responsabilității în general.

Aici cosmosul te provoacă să te ridici la înălțime și să-ți demonstrezi succesul. Nu trebuie să implice întotdeauna sânge, transpirație și lacrimi, dar cu siguranță îți va cere să depui munca necesară. Din fericire, acest tranzit ar putea aduce și recunoașterea pe care o meriți, în special aceia dintre voi care ați așteptat de mult să vă culegeți răsplata.

Horoscop 2023. Leu (22 Iulie – 21 August)
Ai un an”foarte” important în față, așa că fă-l să conteze, Leu. La urma urmei, nu în fiecare zi Marele Benefic (Jupiter) tranzitează prin zona cea mai vizibilă a hărții tale. Aceasta înseamnă că, începând cu 16 Mai, vei începe să fii martor la abundență, oportunitați și expansiune profesională. Jupiter mărește tot ceea ce intri în contact, iar pământul fix al Taurului reprezintă totul, de la consistență la abundență materială.

Acum, s-ar putea să nu consideri că acesta este”mare lucru”, dar Venus va retrograda în semnul tău din 22 Iulie până pe 3 Septembrie. Acesta este un moment excelent pentru a te verifici pe tine, pentru a reflecta asupra valorilor tale profesionale și poate reconectează-te cu unele dintre talentele tale ascunse. Cum ți-ai maximizat darurile creative și abilitățile unice?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.