Top 3 cele mai perverse femei în dormitor. Tac și fac bine

Se spune despre femei că sunt delicate și au nevoie dese ori de un bărbat care să le protejeze. Există femei care au reține când vine vorba de amor, se lasă greu cucerite și sunt inhibate când bărbații vor să încerce lucruri noi.

24 oct. 2017, 14:33
Top 3 cele mai perverse femei în dormitor. Tac și fac bine

Locul III: Femeia GEMENI:

Nu mulți bărbați pot ține pasul cu aceste femei pentru că au un libidou crescut și o noaptea pasională pentru ele înseamnă o noapte plină de amor. Au multă energie și până cu cad extenuate, nu se opresc.

La început, bărbații pot fi ușor speriați pentru că nu vor fi convinși că pot satisface o astfel de femeie, însă cu timpul vor realiza că se pot descurca și singure și de cele mai multe ori ele preiau inițiativa.

Locul II: Femeia FECIOARĂ:

Dacă vezi pentru prima dată o femeie fecioară în societate, nu te vei gândi niciodată că este capabilă de o perversitate ieșită din comun în dormitor. Uneori îți ascunde această latură pentru a nu fi judecată de ceilalți.

Totuși, când este doar ea și partenerul ei, lucrurile se schimbă și nu mai este rezervată. Se dezlănțuie în dormitor și își arată adevărata față, cea pasională și plină de surprize. O femeie fecioară nu va vrea niciodată să folosească aceleași poziții în pat pentru că se va plictisi.

Locul I: Femeia SCORPION:

Femeia scorpion este foarte excentrică în dormitor și nu îți va lăsa nici o clipă partenerul să se gândească la o altă femeie. Adoră să-și domine partenerul și este cea mai pasională femeie din tot zodiacul.

Doar prin prezență, emană un erotism ieșit din comun și nici un bărbat nu-i poate rezista șarmului. Cel mai mult îi plac partidele sălbatice în care să-și pedepsească partenerul dacă a fost rău, legându-l de pat sau biciuindu-l.

Aceste femei vor explora fiecare parte din corpul partenerului și-l va duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Orice bărbat care are în viața lui o femeie scorpion nu poate să se plângă de experiențele pe care le-a avu cu aceasta pentru că nu are nici un motiv.