Top 3 job-uri în care ai de-a face cu numeroşi psihopaţi

Ce îţi vine în minte atunci când te gândeşti la un psihopat? Potrivit diagnosticelor clinice, psihopatul este o persoană care are emoţii superficiale sau este lipsit de empatie.

RomaniaTV.net
01 sept. 2015, 11:32
Top 3 job-uri în care ai de-a face cu numeroşi psihopaţi

KEVIN DUTTON, psiholog şi cercetător de la Universitatea din Oxford, şi-a dedicat mare parte din carieră pentru studierea creierelor psihopaţilor şi a reuşit să creeze o listă a joburilor pe care ajung să le ocupe aceştia.

CARIERA PE CARE ŢI-AI ALES-O SE AFLĂ PE LISTĂ?

TEST: Imaginile care îţi spun ce job ţi se potriveşte

AVOCAT

Există o mulţime de glume cu avocaţi fără inimă, dar fiecare dintre ele are un sâmbure de adevăr. Mulţi avocaţi prezintă semne de psihopatie, ceea ce face ca minţitul, înşelăciunea şi obsesia să facă parte din felul lor de a fi. „Adânc în mine este ascuns un criminal. Dar îl menţin distrat cu cocaina, apeluri false, interogatorii şi Formula 1”, declară unul dintre avocaţii intervievaţi de psiholog.

Colegi de serviciu de care trebuie să te fereşti

PASTOR

Se ştie că, pastorul este acea persoană care îndeamnă lumea spre o viaţă mai bună, dar în acelaşi timp, mulţi dintre cei care aleg această carieră sunt implicaţi în scandaluri sexuale. Pe de o parte sunt implicaţi în molestarea copiilor, iar pe de altă parte ascund dorinţa ca biserica să acopere totul.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.