Top 3 zodii care au cele mai murdare minţi. Secretele ruşinoase ale zodiilor

Fiecare persoană are secretele ei pe care nu le împărtășește nici cu cele mai apropiate persoane. Uneori, este mai bine să ții anumite lucruri doar pentru tine pentru că oamenii sunt răi și au tendința să judece, fără să aibă cunoștință de cauză.

05 nov. 2017, 08:52
Top 3 zodii care au cele mai murdare minţi. Secretele ruşinoase ale zodiilor

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale cu cea mai murdară minte și care ascund secrete la care nu te-ai fi gândit niciodată, scrie estisuperba.ro. Aceste 3 zodii au secrete dintre cele mai rușinoase!

Citeşte şi Oracolscop Astrocafe.ro 30 octombrie- 5 noiembrie. Etape noi pentru mai multe zodii

Locul III: FECIOARĂ

Poate că nativii născuți în zodia fecioarei ți se vor părea extrem de sinceri și deschiși, însă pot ascunde secrete din trecutul lor care s-ar putea să te surprindă. Totuși, nu vei afla niciodată despre ce este vorba pentru că nu vor vorbi despre asta.

Fecioarele pot face compromisuri pe care nu le-ar mai repeta niciodată, dar în momentul în care vor face pact cu Diavolul nu vor mai spune nimănui și vor ține totul secret. Secretul cel mai mare pe care acești nativi îl vor lua cu ei în mormânt este acela că vor să-și dea frâu fanteziilor în dormitor, însă nu au curajul să o facă din teama de a nu fi înțeleși greșit.

Locul II: BERBEC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal pot deveni foarte agresivi în relațiile pe care le au. Sunt agresivi atât din punct de vedere verbal, dar și fizic și acest lucru este cel mai rușinos secret și totodată cel mai mare defect al acestei zodii.

Acești nativi nu vor ca ceilalți să afle despre episoadele lor agresive din trecut și încearcă din răsputeri să se controleze și acest secret să rămână doar în trecut. De aceea, berbecii încearcă să se schimbe și să-i facă pe plac partenerului de viață.

Citeşte şi HOROSCOP Mariana Cojocaru. Verbul care defineşte fiecare zodie VIDEO

Fiind o fire posesivă, nativi născuți sub acest semn zodiacal, vor să-și domine partenerul în dormitor, însă să ducă acest lucru la un alt nivel. Au fantezii cu supuși și sclavi în pat, însă le este teamă să-și scoată această latură la iveală.

Locul I: VĂRSĂTOR:

Nativii acestei zodii nu sunt foarte pregătiți când vine vorba de discuții inteligente, însă vor să pară interesanți și încearcă să facă tot posibilul să pară că sunt cât mai documentați în orice domeniu.

Cel mai mare secret al lor este că nu sunt în stare să elaboreze o lucrare singuri pentru că nu sunt informați suficient și nu au încredere în forțele lor. De aceea, de multe ori, acești nativ vor apela la diverse mijloace pentru a obține rezultate bune, fără ca ceilalți să le afle secretul.

Se știe despre vărsători că sunt visători și uneori trăiesc în propria lor lume. Ei bine, acest lucru se întâmplă și pe plan erotic. Vor să facă amor pe roluri și să poarte costume cu partenerul de viață, însă nu spun niciodată acest lucru cu voce tare, ci îl țin doar pentru ei.