Top 3 zodii de femei bune de pus pe rană. Sunt o comoară la casa unui bărbat

Sunt iubitoare, tandre, gospodine si ar face orice pentru barbatul iubit. Stiu cum sa isi incurajeze partenerii de viata si, in acelasi timp, stiu cum sa ii conduca spre succes. Iata care sunt cele mai bune si pretioase femei din horoscop:

04 sept. 2019, 08:15
Top 3 zodii de femei bune de pus pe rană. Sunt o comoară la casa unui bărbat

Berbec

Femeia Berbec este in primul rand foarte puternica. Este independenta si stie ce vrea de la viata. De asemenea, cand intra intr-o relatie de dragoste, ea ofera totul partenerului de cuplu. Stie cum sa il faca fericit, stie sa fie o gospodina, amanta, prietena, dar si sotie. In plus, este o familista si adora copiii. Este ambitioasa, de aceea intotdeauna isi gaseste echilibrul in viata profesionala, cat si cea de cuplu. Orice barbat va fi fericit sa o aiba in preajma, caci este foarte iubitoare si tandra.

Citeşte şi HOROSCOP MINERVA 2-8 SEPTEMBRIE. Semne bune au astrele, de belşug, noroc şi succes la serviciu

Rac

Femeia Rac este de o blandete imensa. Ea isi ofera sufletul pe tava barbatului iubit. Il rasfata la maxim, este sensibila si foarte usor de ranit. Ea isi doreste dragoste si atentie din partea sotului sau partenerului de cuplu. In schimbul acestor doua lucruri, ea ii va dedica intreaga sa viata. Ea nu-şi va restrânge sentimentele şi emoţiile. Se va dedica iubitului şi va depune toate eforturile pentru a-i asigura nevoile.

Leu

Femeia Leu este o adevarata razboinica si lupta foarte mult in viata pentru a obtine ceea ce isi doreste. Aceeasi dorinta de succes va cauta si la partenerul sau. II place sa domine in relatie, insa stie cand trebuie sa aiba limite si sa il faca pe barbatul de langa ea sa se simta un print. Dragostea pe care Femeia Leu este gata să i-o ofere bărbatului va fi atât de puternică, încât el nu va avea niciodată îndoieli despre ea. Această femeie va lupta mereu pentru a-şi păstra relaţia şi nu va ezita să-şi deschidă sentimentele.