TOP 3 zodii pentru care Ziua Îndrăgostiților se poate transforma în iad

Viitoarea Zi a Îndrăgostiților se poate transforma într-un adevărat dezastru pentru unii reprezentanți ai cercului zodiacal.

11 feb. 2022, 12:55
TOP 3 zodii pentru care Ziua Îndrăgostiților se poate transforma în iad

Se apropie Ziua Îndrăgostiților iar iubiţii vor începe în curând să-și arate o atenție sporită, să-şi ofere cadouri și să petreacă seri romantice. Cu toate acestea, nu toate întâlnirile se vor încheia cu succes, mai ales pentru reprezentanții acestor trei zodii. Astrologii avertizează: dacă nu țin cont de sfaturile stelelor, atunci 14 februarie se va transforma în iad pentru ei.

Rac

Racii sunt oameni de familie exemplari, dar și foarte muncitori, implicaţi în job-ul lor. Din păcate, aceste două domenii ale vieții sunt rareori în armonie, astfel că Racii trebuie să le echilibreze constant. 14 februarie este o zi grozavă pentru a petrece timp cu iubitul tău, astrele te avertizează că atenția este uneori mult mai valoroasă decât valorile materiale. De asemenea, Racii ar trebui să fie atenți la noile relații – există un risc mare de a fi dezamăgiți.

Scorpion

Scorpionilor le poate lipsi pasiunea și romantismul într-o relație, dar să-i reproşezi asta partenerului tău ar fi o mare greșeală. Este timpul să iei inițiativa și să pregăteşti o călătorie surpriză, aşa pe nepregătite. Jumătatea ta va fi foarte satisfăcută de asta. Scorpionii singuri au șansa de a reveni la vechea relație. Cu toate acestea, gândeşte-te cu atenție, merită să te joci cu focul?

Citeşte şi Horoscopul alcoolului: Ce băutură ţi se potriveşte, în funcție de zodia în care te-ai născut

Capricorn

Capricornii, de Ziua Îndrăgostiților, ar fi mai bine să-și facă timp pentru ei înșiși: mergi la un salon de înfrumusețare sau recompensează-te şi relaxează-te la shopping. Aminteşte-ţi că o dispoziție grozavă este cel mai bun decor pentru tine. Certurile și conflictele sunt posibile într-o relație cu un partener, așa că dă-i ocazia să-ți planifice singur seara romantică.

Citeşte şi Călătorii în Feng Shui, unde este indicat să mergi în 2022 şi unde nu. Drumurile în Vest sunt periculoase