HOROSCOP: Top 5 cei mai irezistibili bărbaţi, în funcţie de zodie

HOROSCOP: În funcție de data pe care te-ai născut, vei vedea în continuare, dacă faci parte din cele 5 cele mai irezistibile zodii, dacă ești bărbat, iar pentru femei, e un bun catalog, în ceea ce privește alegerea următorului partener, sau chiar a celui pentru toată viața. 

20 mai 2015, 07:36
HOROSCOP: Top 5 cei mai irezistibili bărbaţi, în funcţie de zodie

Scorpion
Scorpionul este cel mai irezistibil semn zodiacal din întregul zodiac. Dacă te-ai întâlnit vreodată cu un Scorpion, trebuie să știi că ei au o puternică și irezistibilă putere de atracție. Chiar dacă nu sunt foarte frumoși, fizic, au parte de femeile ce și le doresc; este ciudat, dar dorința o observi în ochii lor, atunci când le vorbești, iar fără să știi, le ajungi în pat. În momentul în care, cineva te va întreba ce ai văzut la partenerul tău, Scorpion, nu vei ști ce să răspunzi, deoarece misterul ce-l înconjoară, va da pe toată lumea peste cap, inclusiv pe tine.

Leu
Leul este al doilea cel mai irezistibil semn zodiacal dar să nu-i spui doarece se va supăra că nu e primul. Ei cunosc toți oamenii de seamă și de treabă și știu în mod sigur cum să se distreze. Nu te poți abține, să nu fii atrasă de carisma lui.

Citeste tot articolul pe YVE.ro