Top cinci diete cu fructe care topesc rapid kilogramele

Atunci când vrei să slăbeşti, încearcă cei mai buni aliaţi pecare îi poate oferi mama natură: fructele. Află din materialulurmător care sunt cele mai bune 5 diete cu fructe, care "ard" kilogramele rapid.

23 sept. 2015, 10:09
Top cinci diete cu fructe care topesc rapid kilogramele

De ce să pierzi timpul cu diferite diete extenuante – care te seacă atât mental, cât şi fizic – când poţi să fii sănătoasă şi să obţii o siluetă subţire cu o simplă reorganizare a meselor tale principale şi cu un aport regulat de vitamine cu ajutorul fructelor. Fructele îţi oferă entuziasmul necesar pentru a continua dieta şi în acelaşi timp îşi dau un plus de energie.

Încearcă şi tu următoarele 5 diete de detoxifiere recomandate de nutriţionişti. Aceste diete nu doar că te vor ajuta să pierzi rapid în greutate, dar în acelaşi timp îţi vor curăţa corpul de substanţele toxice.

Fructele conţin multe fibre şi au un conţinut ridicat de apă, lucru care accelerează metabolismul, contribuie la o pierdere mai rapidă în greutate şi arde grăsimea în special de pe zona abdominală.

1. Dieta de 2 zile cu mere

Dacă vrei să scapi de câteva kilograme, să elimini toxinele din ccorpul tău şi să te simţi mai sănătoasă, tot ce trebuie să faci este să mănânci DOAR mere.
Poate că sună un pic înfricoşător, dar această dietă durează doar 2 zile. Avantajul acestei diete cu mere este că tu nu te vei mai simţi niciodată înfometată, ceea ce înseamnă că, de fiecare dată când simţi că te loveşte foamea, poţi să pui mâna pe un măr din fructieră, deoarece dieta nu are nicio restricţie în privinţa cantităţii de mere pe care o consumi în aceste 2 zile.

Citeşte mai mult pe feminis.ro