Top 5 greşeli făcute de bărbaţi care le afectează sănătatea

De la mişcare până la diete sănătoase, mulţi dintre oameni încearcă să facă un efort pentru a avea grijă de ei înşişi. Însă unii dintre ei îşi pun singuri beţe în roate, zi de zi, fără ca măcar să-şi dea seama de asta. Alături de anumite băuturi şi consumul de fast food, iată ce greşeli fac bărbaţii zilnic şi care le afectează sănătatea.

RomaniaTV.net
08 dec. 2016, 09:04
Top 5 greşeli făcute de bărbaţi care le afectează sănătatea

Socializarea la un pahar

Desi si femeile sunt pe cale sa adopte acest stil, sa consume bauturi alcoolice in grup cu prietenele, multi barbati si-au facut din asta un obicei – dovada stau statisticile care demostreaza ca anual mor barbati din cauza bolilor cauzate de consumul excesiv de alcool. Acest obicei, de socializare in fata unor pahare cu alcool, nu doar ca afecteaza sanatatea pe termen lung, insa te poate pun in pericol imediat si duc si la acumularea de kilograme. Pentru a ramane sanatos este important sa consumi alcool in limite recomandate. 

Citeşte şi  De ce persoanele singure sunt mai sănătoase decât cele implicate în relaţii de cuplu

Baile fierbinti

Multor barbati le place sa faca bai fierbinti, insa unele cercetari sugereaza ca ar trebui sa renunte la ele in favoarea dusurilor. Potrivit unui studiu realizat pe o perioada de trei ani de catre Universitatea California, baile fierbinti regulate pot reduce in mod semtificativ fertilitatea masculina. Cum sperma se dezvolta in medii reci, barbatii ar trebui sa evite activitatile care au ca rezultat supraincalzirea din zona respectiva, inclusiv baile fierbinti facute in mod regulat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO