Top 5 SUCURI care te ajută să slăbeşti

Daca te-ai decis sa incepi o CURA DE SLABIRE? Singura solutie ca aceasta sa aiba rezultate este sa fie sustinuta si de un program de sport, care sa creeze un echilibru intre alimentatie si topirea grasimii in exces. Nutritionistii sunt constienti ca datorita timpului limitat, sportul adesea ramane ultimul pe lista si au creat o lista de sucuri care ne pot ajuta sa scapam de kilogramele in plus.

03 feb. 2015, 17:34
Top 5 SUCURI care te ajută să slăbeşti

IATA CARE SUNT CELE MAI EFICIENTE SUCURI CARE TE AJUTA SA SLABESTI

1. SUCURILE DE DETOXIFIERE

Detoxifierea este tot mai intens pomenita, gasiti cure speciale care ajuta corpul sa elimine toxinele acumulate, dar va si scapa de multe resurse bine pastrate in organism care nu sunt necesare. Nutritionistii va recomanda sa consumati un suc care va ajuta in procesul de ardere a grasimilor, acesta trebuie sa contina jumatate legume si jumatate fructe.

RETETA SUC DETOXIFIANT: Aveti nevoie de 2 portocale mari, 2 morcovi, 1 mar pe care trebuie sa le dati prin blender. Rezultatul este un pahar sanatos de suc, care poate fi o data pe saptamana. Daca vi se pare ca este prea vascos, adaugati apa dupa gust, insa nu folositi zahar, miere sau alti indulcitor.

2. SUCURI OBTINUTE DIN LEGUME

Am invatat deja cum putem sa slabim cu ajutorul sucului detoxifiant, acum vine randul unei bauturi care ne ajuta sa ne mentinem greutatea, dar in acelasi timp sa-i oferim corpului sanatate prin un aport de vitamine si minerale. Toate legumele verzi sunt mari posesoare de fier, care este necesar organismului nostru, iar un suc facut din varza, brocoli si conopida este exact ce avem nevoie intr-o cura de slabire. Puteti bea si sucuri obtinute dintr-o singura leguma, cum ar fi suc de rosii, de morcovi sau castraveti.

O reteta simpla de suc din legume: 5 rosii, 3 morcovi, 1 castravete se dau prin blender si gata! Puteti adauga putina sare si apa.

3. CEAI VERDE SI CAFEA NEAGRA

Ceaiul verde este cunoscut pentru beneficiile sale si este vedeta in orice cura de slabire. Ajuta corpul sa elimine rapid lichidele in exces, iar cafeaua neagra iti da energie si iti aduce o portie mare de antioxidanti.

Sunt simplu de preparat, la o cana de 250 de ml puneti cel mult 2 lingurite rase de ceai verde sau cafea neagra. Turnati apa fiata, lasati 3 minute acoperita cana si apoi strecurati continutul. Poate fi indulcit cu o lingurita de miere.

Citeste mai mult teotrandafir.com.