Top 5 zodii care iubesc drama, certurile şi scandalurile

Toți nativii zodiacului traversează perioade sau scurte momente în care sunt irascibili și pot transforma orice discuție într-una cu iz de polemică. Cu toate acestea, printre cei doisprezece nativi cât există în zodiac, există un număr de nu mai puțin de cinci zodii pentru care ai putea spune că certurile și dramele le aduc cele mai mari satisfacții.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 13:42
Top 5 zodii care iubesc drama, certurile şi scandalurile

Cele cinci zodii, respectiv Scorpionul, Peștii, Leul, Vărsătorul și Balanța, își doresc ca întotdeauna dreptatea să fie de partea lor și din acest motiv uneori apelează la tot felul de tertipuri pentru a atrage atenția asupra lor. Citind în continuare puteți afla mai multe detalii despre firea războinică a acestora și cum se manifestă într-o situație volatilă.

  1. Nativii Scorpion nu întâmplător se află pe primul loc. Aceștia iubesc dramele mai mult decât orice și ai senzația că aceștia fac intenționat de cele mai multe ori pentru a ajunge protagonistul unei drame. Orice cuvânt care nu le convine lor poate fi un motiv pentru ei. Adesea, acești nativi îi tratează cu indiferență pe cei care greșesc în fața lor și însă cel mai des ripostează creând situații inconfortabile pentru cealaltă persoană implicată.

  2. Pești. Pe locul al doilea al topului cu zodiile care iubesc drama și certurile se află vertiginos nativii Pești caracterizați de un orgoliu exacerbat. Atunci când chiar și un cuvând al interlocutorului nu le mângâie orgoliul, aceștia rup legătura definitiv și prin comportamentul lor ai putea avea senzația că nu ați fost niciodată prieteni. Le place atenția născută din curiozitatea oamenilor față de motivele care au dus la rupturile produse de ei.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro