Top 5 zodii care pot să despartă orice cuplu

Știm cu toții de cel puțin o persoană care poate învârti pe degete orice bărbat dacă vorbim despre o femeie sau orice femeie dacă vorbim despre un bărbat. Acestea persoane sunt de regulă irezistibile pentru cei mai mulți, mai ales când vine vorba despre persoane aflate deja într-o relație, deoarece au întotdeauna cuvintele potrivite. Aceste persoane lucrează atât pe partea de fizic însă acordă o importanță deosebită și discursului pe care îl poartă, intenția fiind cea de a fi unul seducător, care să spună exact ce și-ar dori interlocutorul său să audă.

07 aug. 2020, 07:48
Top 5 zodii care pot să despartă orice cuplu

Iată care este topul celor 5 zodii care pot despărți orice cuplu!

Vărsător. Este binecunoscut faptul că nativii Vărsător au un farmec aparte, natural pentru care nu trebuie să depună deloc efort. Acești nativi reușesc să despartă orice cuplu deoarece sunt adevărate tentații: sunt spontani și adoră noutatea, aventura, riscul. După ce cunoști un Vărsător, pur și simplu nu reușești să îți mai iei gândul de la el deoarece acesta îți creează impresia că poți avea tot ce îți dorești alături de el și că nu te vei plictisi niciodată fiind atât de deschis să experimenteze lucruri noi

HOROSCOP CASSANDRA. Sfârşitul de săptămână aduce turbulenţe în relaţie, chletuieli neprevăzute şi probleme de sănătate

Pești. În ceea ce îi privește pe nativii Pești, deși se află pe loc secund, sunt tot pe atât de periculoși cât sunt și Vărsătorii. Eleganța nativilor Pești și atitudinea sigură pe sine sunt atributele care îi fac să fie foarte doriți. Prezența nativilor Pești este una demnă de admirație și nimeni nu poate contesta asta. Dacă își doresc să aibă pe cineva, aceștia pot obține cu minim efort însă preferă să fie doar în mintea acestora, nu și la brațul lor.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro