Top 5 zodii experte în pat. Te vor da gata!

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale din zodiac care nu au nici o jenă în ceea ce privește amorul. Ele reușesc să-și impresioneze partenerii de fiecare dată prin tehnici inedite. Iată care sunt acestea:

18 ian. 2018, 19:06
Top 5 zodii experte în pat. Te vor da gata!

1. Taur

Taurii adoră să iubească și atingerile și au un libido ieșit din comun. Fie că e vorba de iubire adevărată cu partenerul său sau e vorba doar de o aventură de o noapte, Taurii pot să facă amor fără oprire câteva ore bune datorită libidoului ridicat.

Atracția intimă e extrem de importantă pentru cei din zodia Taur. Amorul cu ei nu este sălbatic, dar te acoperă cu sărutări, atingeri fierbinți și cunosc multe mișcări romantice. Partenerii actuali sau foști vor putea uita orice în legătură cu Taurul, dar nu și performanțele din pat ale acestuia.

2. Leu

Leii adoră să flirteze și să discute îndelung cu partenerii, iar acest lucru îi face extrem de atrăgători. Este foarte greu ca cineva să-ți reziste și știi foarte bine să profiți de asta ca să atragi parteneri în patul tău.

Leii sunt pasionați de viață și dragoste, fapt care le face libidoul să crească și mai mult, iar noaptea cu un Leu devine din ce în ce mai palpitantă pe măsură ce avansați în timp ce faceți amor. Sunt talentați și creativi în dormitor și mereu gata să încânte partenerul cu mișcări noi. Leii nu sunt deloc plictisitori în intimitate, din contră.

3. Scorpion

Sunt extrem de siguri pe sine ceea ce îi face și mai atractivi. Se folosesc de agresivitatea din firea lor pentru a face performanță în pat. Toată lumea își dorește să treacă prin patul unui Scorpion pentru că sunt renumiți pentru libidoul lor ridicat.

Le place să experimenteze mult în viață și fac amor până când se simt satisfăcuți. Pasiunea ta durează o noapte întreagă. Partenerii unui Scorpion știu că nu dezamăgește niciodată în pat.

4. Săgetător

Săgetătorilor le place să se simtă bine și să se distreze, inclusiv alături de partener când fac amor. Datorită firii tale exuberante, atragi mulți oameni care vor să preia din energia ta.

Săgetătorii sunt mereu entuziaști în pat și dornici să încerce lucruri noi. Au libidoul extrem de ridicat, așa că se asigură că fac amor de seara până dimineață și că își satisfac toate poftele personale și pe cele ale partenerului. Sunt persoane foarte generoase, care dau totul în pat.

5. Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de sociabili și se folosesc de asta pentru a atrage partenerii. Știu cum să mențină atracția și se folosesc de asta. Sunt genul de persoane care se simt bine cu o mulțime de tipuri de personalități.

Fie că se implică în relații de lungă durată sau vor doar să se distreze, amorul cu ei e ieșit din comun. Vărsătorului îi plac jocurile în dormitor și libidoul crescut îi face pe partenerii lor să părăsească cu greu patul.