Top 5 zodii nefericite! Nimic nu le mulțumește

Racul este cu siguranță unul dintre cele mai nefericite semne zodiacale din cauza greutății influenței lunare asupra acestui semn.

19 nov. 2020, 16:30
Top 5 zodii nefericite! Nimic nu le mulțumește
Top 5 zodii nefericite

Top 5 zodii nefericite! Nimeni nu poate fi fericit tot timpul, dar în ceea ce privește motivul care cauzează nefericirea, acesta variază, în special pentru cele mai nefericite semnele zodiacale. Putem spune că unele semne atrag nefericirea cu atitudinile lor pesimiste și negative, în timp ce altele par cu adevărat nefericite din fire.

Iată cum arată horoscopul fericirii în luna Decembrie pentru fiecare zodie în parte. Ultima lună din 2020 va fi luna în care strângem roadele acestui an și să tragem concluziile după toate aceste experiențe prin care am trecut fiecare.

Horoscop decembrie 2020. Zodiile fericite de Sărbători

1.     Pești

Cea mai nefericită zodie conform horoscopului este zodia Pești. Cei născuți sub semnul acestei zodii sunt sensibili, empatici și emoționali, dar puțin nesiguri, iar în mare parte nefericirea lor se află în domeniul sentimental. Peștii au prea multe așteptări care se ciocnesc violent cu viața reală. Peștii sunt oameni foarte romantici, care visează la dragostea adevărată precum ceea ce vezi în filme, sau mai bine zis, în basme. Acest lucru îi face să facă alegeri greșite de cuplu, astfel încât să se simtă mereu nefericiți în dragoste.

Citeşte şi:

Horoscop Mihai Voropchievici. Final de an imprevizibil pentru multe zodii. Cine păşeşte cu dreptul în 2021

Top 5 zodii nefericite: Racul, arhitectul propriei nenorociri

2.     Rac

Printre cele mai nefericite semne zodiacale este Racul. Vina principală este influența fazelor lunii asupra acestui semnul. Acest lucru face ca Racul să fie instabil, precum Luna, devenind nervos, pesimist și iritabil. Faza ciclică în care tendința umorală este negativă face ca semnul zodiacal al Racului să fie victime ale anxietății. Și tocmai această atitudine negativistă, părtinitoare și pesimistă face din Rac arhitectul propriei nenorociri. Racul este cu siguranță unul dintre cele mai nefericite semne zodiacale din cauza greutății influenței lunare asupra acestui semn.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro