Horoscop decembrie 2020. Zodiile fericite de Sărbători

Iată cum arată horoscopul fericirii în luna Decembrie pentru fiecare zodie în parte. Ultima lună din 2020 va fi luna în care strângem roadele acestui an și să tragem concluziile după toate aceste experiențe prin care am trecut fiecare.

RomaniaTV.net
18 nov. 2020, 14:57
Horoscop decembrie 2020. Zodiile fericite de Sărbători
Horoscop decembrie 2020

Horoscop decembrie 2020.

Negreșit luna Decembrie este una dintre cele mai frumoase pentru toți. Starea de fercire este cumva influențată și de faptul că este o lună în care se întâmplă sărbătoarea Crăciunului și avem aproape toți oamenii dragi aproape.

Cele mai importante schimbări de vibrație din decembrie 2020 au loc în a doua jumătate a lunii, pentru că Saturn și Jupiter se mută din Capricorn în Vărsător, la 17 și, respectiv, 19 decembrie. La câteva zile după ce încep să tranziteze Vărsătorul, Jupiter și Saturn formează o conjuncție; aspectul exact are loc în data de 21, iar efectele sale se simt mai puternic în perioada 12-30 decembrie.

Acestea sunt previziunile privind tranzitul favorabil al planetei Venus pănă la jumătatea lunii decembrie. Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina perspnaă de facebook AdiBunAstrolog 

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul favorabil al planetei Venus influențează puternic zodiile în diferite sectoare ale vieții

Horoscop decembrie 2020 Berbec

Referitor la nativii Berbec, astrologii enunță faptul că luna Decembrie este cea în care aveți prilejul să micșorați ritmul așa cum este și firesc și să vă bucurați împreună cu familia de progresul pe care l-ați făcut.

Taur

În ceea ce îi privește pe cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului, luna Decembrie este una în care vor fi fericiți așa cum se așteaptau. Se întâmplă reuniuni cu membrii familiei, cu niște prieteni mai vechi și experimentați emoții plăcute.

HOROSCOP 2021 Mihai Voropchievici. Anul SCHIMBĂRILOR masive. Zodiile care îşi găsesc în sfârşit sortitul

Horoscop Gemeni

În Decembrie nivelul de fericire al nativilor Gemeni este foarte crescut. Se întâmplă momente pe care le-ați așteptat poate chiar și tot anul și numai gândul că sunteți atât de aproape să le realizăți vă entuziasmează.

Rac

Pentru nativii Rac, luna decembrie vine cu mai multe momente de respiro, deoarece ritmul lor a fost foarte agitat în ultimele luni, având tot felul de preocupări și responsabilități. Odihniți-vă și faceți-vă timp să vă întâlniți cu membrii familiei!

Citeste articolul complet „Horoscop decembrie 2020. Zodiile fericite de Sărbători” pe horoscop yve.ro