TOP 7 condimente care previn cancerul la stomac

Potrivit nutriționistului Elena Solomatina, condimentele enumerate mai jos pot proveni, dar ar putea grăbi și recuperarea persoanelor care suferă de cancer.

28 mai 2022, 08:13
TOP 7 condimente care previn cancerul la stomac

Nutriționistul Elena Solomatina spune că unele alimente pot reduce riscul de boli ale tractului gastrointestinal. Specialistul a numit Top 7 condimente care previn cancerul de stomac sau accelerează recuperarea persoanelor care suferă de cancer.

Ghimbir

Legumele rădăcinoase asiatice ajută în tratamentul cancerului de stomac. Puteți mânca acest produs sub orice formă: uscat, proaspăt, măcinat și sub alte forme.

Rozmarin

Condimentele picante sunt recomandate celor care au început să piardă în greutate. Nutriționistul vă recomandă să luaţi rozmarin împreună cu ceai negru – un astfel de cocktail va calma stomacul.

Curcumă

Rădăcinile de turmeric au proprietăți antioxidante. Adăugând condimente la feluri de mâncare, vă puteți proteja de dezvoltarea cancerului. Printre altele, turmericul conține substanțe antiinflamatoare.

Ardei roşu

Condimentul picant este capabil să aducă procesul de digestie în deplină ordine. De asemenea, ardeiul roșu conține o substanță care poate reduce durerea. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă cu acest condiment – în contact cu pielea, provoacă arsuri.

Citeşte şi Apariţie senzaţională a actriţei Bianca Brad după ce a câştigat lupta cu cancerul GALERIE FOTO

Usturoi

Potrivit nutriționistului, acest condiment are un număr mare de proprietăți utile. Dacă mănânci în mod constant usturoi, poți evita bolile oncologice ale tractului gastrointestinal, precum și cancerul de sân. Principalul avantaj al usturoiului este capacitatea de a elimina bacteriile infecțioase.

Mentă

Este capabilă să amelioreze crampele, diareea și alte tulburări ale stomacului. Se recomandă consumul de mentă chiar și în cazul toxiinfecțiilor alimentare. Decoctul ei este sfătuit să fie consumat sub formă de ceai de către pacienții cu boli oncologice ale tractului gastrointestinal. De asemenea, îmbunătățește fluxul de bilă.

Muşeţel

Mușețelul preparat în apă clocotită va ajuta la relaxarea intestinelor, ceea ce înseamnă că va ameliora spasmele. De asemenea, se recomandă să se clătească gura pentru a evita efectele chimioterapiei. În plus, mușețelul îmbunătățește somnul și are un efect calmant.

Citeşte şi Fructul care face minuni pentru sănătate. Previne cancerul şi combate insomnia


loading...
Partenerii noștri