Fantezii sexuale ale femeilor

Dintotdeauna bărbaţii au fost curioşi să afle ce le trece femeilor prin cap, mai ales când este vorba despre fantezii sexuale. Chiar dacă unii cred că femeile nu prea au fantezii sexuale, lucrurile stau exact pe dos. Femeile sunt chiar experte pentru că nu-şi limitează imaginaţia.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 10:14
Fantezii sexuale ale femeilor

Una dintre cele mai dese fantezii sexuale este cea în care ea te domină

Femeile iubesc bărbaţii puternici care să le răpească şi să le ducă în casa lor, însă veţi fi surprinşi să aflaţi faptul că una dintre fanteziile lor este cea în care acelaşi bărbat puternic imploră pentru a avea parte de o partidă de sex. Întregul scenariu se învârte în jurul bărbatului care face tot ce-i stă în putere să atragă atenţia partenerei sale. Şi astfel, ea deţine controlul în timp ce se bucură de întregul devotament al bărbatului său.

Sex cu un străin se află în topul fanteziilor sexuale ale femeilor

Cele mai multe dintre femei nu vor face niciodată pasul acesta în realitate, însă le face plăcere să-şi imagineze cum ar fi. Este adevărat că atât bărbaţii, cât şi femeile ar prefera sexul fără obligaţii, însă n-o fac din cauza sentimentului de vinovăţie care ar apărea după. Cu toate acestea, femeile se înfierbântă repede dacă se gândesc că un bărbat superb le abordează pe întuneric şi le duce în camera lui pentru o partidă de sex sălbatic.

VEZI CONTINUAREA