Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

Cu siguranţă orice bărbat s-a întrebat care sunt cele mai fierbinţi fantezii sexuale ale femeilor, mai ales că în multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant şi ca atare contribuie activ la o relaţie sexuală sănătoasă. Însă pe cât de mult gândim, pe atât de puţin rostim când e vorba de sex.

RomaniaTV.net
17 nov. 2012, 20:25
Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

1:  Abandonul

Femeile se imaginează adesea că fiind dominate de un mascul puternic care să deţină controlul total în dormitor şi să facă tot ce doreşte cu ele. Nu înseamnă neapărat că şi vor să experimenteze asta în viaţa sexuală reală deşi nu se ştie niciodată.

2: Sex voyeuristic

Femeia este urmărită în timp ce face amor sau este obligată să facă sex în faţa altor oameni. Sau poate că visează să spioneze alte cupluri în timp ce face amor. Oricine, un străin sau cineva cunoscut poate fi transformat în subiectul fanteziilor unei femei.

3: Sex cu ex-ul

Dacă a avut un iubit care, din punct de vedere sexual, a fost de nota 10 sau care a iubit-o şi  părăsit-o, sigur acesta mai are un locşor în inima ei. Nu este de mirare că, uneori, visează să-i alerge în braţe şi să se iubească cu pasiune, chiar dacă după partida de sex nu îi mai leagă nimic.

4: Sex pe plajă

Femeia îşi imaginează că este în vacanţă undeva într-un mediu tropical. S-a întâlnit cu un bărbat care arată şi bine şi fac sex chiar pe nisipul fierbinte unde nu sunt decât ei doi, fără nici urmă de stres, telefon mobil, responsabilităţi cotidiene. Parcă niciodată o partidă sexuală n-a fost atât de bună.

5: Dominatoarea

Acesta este una dintre fanteziile preferate ale femeilor. Ea este un prădător sexual de top şi-şi transformă bărbatul într-un sclav sexual. Îl ţine legat, până când acesta îi jură supunere, iar după ce-l dezleagă îi spune unde, când şi cum s-o atingă.

Citeşte continuarea pe Problemesex.
http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sanatate-sexuala/top-9-cele-mai-puternice-fantezii-sexuale-ale-femeilor/