Top calităţi necesare unui BĂRBAT pentru a-ţi atrage atenţia

Care este primul lucru pe care îl observi la un bărbat? Ochii? Zâmbetul? Umerii? Care parte dintr-un bărbat şi se pare cea mai sexy? Care sunt calităţile pe care trebuie un bărbat să le posede că să te cucerească pe loc? Iată 10 lucruri care fac instantaneu un bărbat sexy.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 13:04
Top calităţi necesare unui BĂRBAT pentru a-ţi atrage atenţia

Putere – Nu exista ceva mai sexy decat un barbat care detine controlul, care impune respect numai printr-o simpla privire.

Vulnerabilitate – Un barbat nu este puternic daca nu este si vulnerabil. Asta inseamna ca poate sa iti spuna ceea ce isi doreste fara sa ii fie teama de modul in care il poti percepe.

Integritatea – Acest ingredient separa baietii de barbati. Nu este nimic sexy la un barbat care pretinde ca este altcineva decat in realitate.

Citeşte şi AFRODISIAC cu efect garantat pentru femei

Intelect – O minte frumoasa este sexy. O gandire critica, analitica si o exprimare libera si increzatoare nu are cum sa nu te atraga.

Simtul umorului – Un barbat care nu are simtul umorului este ca un dus rece la picioare. Este destul de dificil sa te apropii de o persoana care rade rar si este mult prea serioasa.

Caldura – Este epuizant sa incerci sa te apropii de cineva care sta dupa un zid. Un barbat care te primeste cu bratele deschise este intotdeauna sexy.

Citeşte şi 6 lucruri care fac un bărbat să pară mai sexy în ochii unei femei

Generozitate – Atat cand vine vorba de bani si cadouri, cat si de relatia intima. Un barbat generos din toate punctele de vedere te ajuta sa fii mai increzatoare si sa nu regreti nimic.

Afectiune – Merge mana in mana cu caldura. Un sarut suav pe gat sau o palma plimbata pe spate parca iti schimba ziua cu totul.

Citeste mai mult pe feminis.ro.