TOP cel mai bine plătiţi prezentatori TV. Vezi cine este cel mai „scump”

Vedetele de la noi ştiu să se vândă, mai ales când vine vorba să accepte contracte pentru a prezenta diverse emisiuni TV. Evenimentul Zilei a realizat un top al celor mai bine plătite VIP-uri care şi-au asumat roluri de prezentatori.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 09:04

Ştefan Bănică Jr. este cel mai bine plătit prezentator al unei emisiuni de divertisment de la noi. Celebrul actor şi cântăreţ încasează la PRO TV peste 25.000 de euro ca prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine”, care a debutat în martie 2006 şi a ajuns deja la sezonul 13, scrie EVZ.

Podiumul este completat tot de vedete ale trustului Media Pro. Pavel Bartoş prezintă „Românii au talent”, alături de Smiley, şi „Vocea României” şi încasează peste 15.000 de euro, la fel ca prezentatorul „Happy Hour”, Cătălin Măruţă.

Printre prezentatorii de emisiuni de divertisment cu cele mai mari salarii se mai numără Dan Negru (Antena 1, circa 14.000 de euro), Adrian Artene (Acasă Tv, circa 13.000 de euro), „anteniştii” Simona Gherghe, Dan Capatos şi „cuplul” matinal Răzvan şi Dani, care primesc în jur de 10.000 de euro fiecare sau Mădălin Ionescu (Kanal D, 8.000 de euro).