Top cele mai bune neveste din zodiacul chinezesc

Va prezentam un top al celor mai bune neveste, potrivit zodiacului chinezesc. Barbatii care au astfel de partenere se pot declara foarte norocosi.

15 oct. 2021, 08:04
Top cele mai bune neveste din zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc. Nevestele din zodia Mistretului

Femeile din zodia Mistretului sunt deschise la minte si foarte vesele. Lor le place sa vorbeasca foarte mult si nu sunt foarte interesate de ceea ce spun ceilalti. Nevasta din zodia Mistretului isi va sustine sotul, il va incuraja si ii va fi alaturi in vremuri grele. Femeile din zodia Mistretului sunt bune gospodine, duc o viata prospera si se inteleg bine cu socri, asa ca barbatul sau va fi mai mult decat multumit si se poate declara un norocos.

Horoscop incompatibilităţi: care sunt zodiile de care să te fereşti
Nevestele din zodia Maimutei
Femeile din zodia Maimutei sunt inteligente si vizionare. Ele fac sotilor lor recomandari in afaceri care le vor aduce garantat succesul si familia intreaga va avea de castigat. Femeile din zodia Maimutei sunt foarte diplomate si se bucura de multa popularitate. Ele sunt sotii iubitoare si mame grijulii.

Horoscop karmic 11-17 octombrie 2021. Zodiile de foc dau lovitura, zodiile de apă îşi fac alte relaţii, karma grea pentru zodiile de aer
Zodiacul chinezesc. Nevestele din zodia Bivolului
Femeile din zodia Bivolului sunt dedicate sotilor lor. Ele sunt muncitoare, iubitoare si au multe abilitati. Nu obisnuiesc sa se planga, nici macar in momentele foarte dificile. Nevesta din zodia Bivolului isi va sustine sotul si ii va fi tot timpul alaturi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.