Top cele mai sexy zodii

Foarte multi oameni sunt pasionati de horoscop si citesc zilnic ceea ce le rezerva astrele. Chiar daca nu multi recunosc, oamenii se distreaza citind horoscoapele. Daca esti curios sa afli care sunt cele mai sexy trei zodii din horoscop, citeste mai departe. Incepem in ordine inversa.

17 iun. 2015, 19:42
Top cele mai sexy zodii

Rac

Racii au un simt al umorului desavarsit, care ii face foarte atractivi. Au fetele mari si rotunde, sunt romantici si isi vor aminti cele mai mici detalii ale relatiei voastre. Au si cateva defecte: sunt schimbatori si posesivi. Insa daca te poti impaca cu aceasta latura a lor, poti trai fericit pana la adanci batraneti alaturi de ei. Daca vrei sa cuceresti un Rac, vorbeste mult despre mama ta.

Leu

Leii sunt principiali, calzi si neinfricati. Stiu ca sunt atragatori si profita la maximum de asta. Se distreaza pe cinste si se asigura ca il vei face centrul universului tau. Problema unei relatii cu un Leu este faptul ca sunt foarte pretentiosi si tin standardele inalte. Trebuie sa te situezi la nivelul lor pentru a le face fata. Si ar mai fi si faptul ca au tendinta de a fi despotici. Daca vrei sa cuceresti un Leu, flateaza-l, complimenteaza-l.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.