Top nume de femei care înseamnă „binecuvântare de la Dumnezeu”

Dumnezeu este cea mai puternică forță a existenței noastre, iar multe dintre numele pe care le întâlnim în drumul nostru în viață au legătură cu această entitate. Iată câteva nume românești care semnifică binecuvântare din partea divinității.

RomaniaTV.net
16 nov. 2015, 10:44
Top nume de femei care înseamnă „binecuvântare de la Dumnezeu”

Angela/Angelica – mesagerul Domnului, în greacă. Persoanele care au fost binecuvântate cu acest prenume sunt inteligente, pure, dar totodată nonconformiste, care nu se complac în rutină.

Dorotea – este un nume grecesc, care semnifică dar de la Dumnezeu. Este o femeie bună, dar misterioasă. Face acte de caritate, însă numai cu persoanele care reușesc să o descopere și să-i câștige încrederea.

Citeşte şi  10 nume româneşti de femei care impun respect

Eva – este un nume biblic, de proveniență evreiască și semnifică viață, întâietate. Este prima femeie de pe Pământ, iar cele care îi poartă numele sunt feminine, energice și sociabile.

Mihaela – este un nume evreiesc și semnifică „la fel ca Dumnezeu”. Sunt femei sceptice, rezervate, prudente, care se simt în largul lor doar pe un teren cunoscut lor, persoane singuratice, nu cred chiar pe oricine și trebuie să cerceteze mai întâi.

Citeşte şi  Cele mai sexi nume de femei si de barbati: top 20

Nu sunt caracterizate de naivitate și întocmai ca în pilda din Biblie, nu se lasă, datorită înțelepciunii lor, pradă cuvintelor mieroase ale Satanei (este valabil în contactul cu persoanele a căror aparență este înșelătoare sau sunt lingușitoare).

Citeşte mai mult pe unica.ro