Top ocazii perfecte pentru a face dragoste

O viaţă sexuală activă înseamnă să profiţi de orice oportunitate ivită pentru a face sex. Şi cu toţii ştim că o viaţă sexuală activă este bună atât pentru sănătatea fizică şi psihică, cât şi pentru întărirea relaţiei.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 21:30
Top ocazii perfecte pentru a face dragoste

Stephen Baldwin a spus odată că sexul este ca o pizza, chiar şi când e rea, tot pizza este. Iar o viaţă sexuală de calitate implică atât sexul mai puţin reuşit, cât şi cel asemănător unei cine luate la un restaurant de 5 stele. De aceea, nu rata nicio ocazie de a-ţi îmbogăţi viaţa sexuală.

Iată mai jos un top al ocaziilor de a face dragoste cu soţia ta:
 
Viaţă sexuală motiv #1: Reîntâlnire după o lungă absenţă

Ai fost plecat de lângă soţia ta din motive de afaceri şi în sfârşit sunteţi unul în braţele celuilalt. Amândoi aţi petrecut destul de mult timp gândindu-vă la sex astfel că amândoi sunteţi nerăbdători să treceţi la treabă.

Viaţă sexuală motiv #2: După o dispută

După o ceartă, emoţiile sunt încă la cote înalte şi cea mai bună modalitate de a scăpa de ele este o partidă de sex nebun. Trebuie să ştii faptul că, după ce v-aţi certat, mai devreme sau mai târziu vei reintra în graţiile ei. Chiar dacă îţi spune că te-a iertat, în adâncul inimii o să mai rămână anumite reziduri de care trebuie să scape. Iar o partidă de sex este foarte indicată acum. Şi cum sexul de după un scandal este atât de bun, unele persoane se ceartă deliberat înainte pentru eliberarea senzaţională de după.

Viata sexuala motiv #3: Dupa primirea unor vesti bune

Cand spiritul este sus, hainele sunt, adesea, jos. Te simti regele lumii dupa ce ai fost promovat, asa ca de ce sa nu extinzi sentimentul de bine care te-a cuprins si in dormitor? Tu vei fi increzator in fortele tale si vei performa precum un campion, iar sotia ta va fi satisfacuta si zambitoare pentru cateva zile.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Locuri în care, poate, nu ai făcut dragoste încă