Topul aplicaţiilor educaţionale pentru copii

Pentru că şi cei mai mici dintre noi merită un pic de divertisment educaţional pe smartphone, Playtech.ro a creat un altfel de top 10 aplicaţii de mobil.

RomaniaTV.net
28 apr. 2014, 10:13
Topul aplicaţiilor educaţionale pentru copii

Indiferent dacă au un an, trei ani sau şapte ani, copiii noştri au o fascinaţie pentru gadgeturi. Ecranele luminoase, combinate cu faptul că la fiecare atingere se schimbă ceva, funcţionează ca un magnet pentru cei mici. Mai mult decât atât, este spectaculoasă intuiţia copiilor.

De multe ori, rămâi uimit atunci când un copil de 3-4 ani pune mâna pe telefonul tău şi ştie să intre în jocurile favorite sau să pornească un clip pe YouTube. Această realitate este evidentă, dar când începi să-ţi aduci aminte ce făceam noi la aceeaşi vârstă, impactul este cu atât mai spectaculos.

1. Povești – Dezvoltator: Active Soft SRL

Apple iTunes

Google Play

De când eram mic, am avut o fascinaţie teribilă pentru poveştile pe vinil, interpretate cu mare maiestrie într-un format intitulat Teatru Radiofonic. Deşi nu vorbim exact de acelaşi lucru, aplicaţia Povesti se apropie destul de mult de recrearea acelei experienţe. Poveştile disponibile sunt unele dintre cele mai populare, iar vocea povestitoarei este una foarte plăcută. În plus, fondul sonor este completat de o muzică în surdină potrivită relatărilor.

Există două moduri prin care puteţi experimenta poveştile: unul este automat, accesibil printr-un tap pe ,,Ascultă”, iar al doilea, intitulat ,,Explorează”, vă oferă o flexibilitate sporită vizavi de ritmul ,,lecturii”. După descărcare, aplicaţia vă oferă patru poveşti gratuite, iar restul de zece costă 2,7 euro. În cazul în care sunteţi abonat Orange, aveţi acces gratuit la întreaga colecţie.

Descoperă întregul top al aplicaţiilor educaţionale pentru copii pe Playtech.ro.