TOPUL asasinilor eliberaţi. Cine sunt cei mai de temut criminali eliberaţi înainte de termen VIDEO

Unul dintre cei mai periculoşi asasini din ţara noastră a scăpat de puşcărie. Condamnat la 22 de ani de închisoare, Ştefan Tenie a fost eliberat cu 5 ani înainte de executarea integrală a pedepsei. Este autorul masacrului de la Dealul Morii. Bărbatul completează o listă lungă a criminalilor eliberaţi cu mult înainte de finalul pedepsei, informează România TV.

07 iul. 2015, 12:14
TOPUL asasinilor eliberaţi. Cine sunt cei mai de temut criminali eliberaţi înainte de termen VIDEO

În anul 1998, crimele lui Ştefan Tenie au îngrozit întreagă ţară. Pe atunci avea 29 de ani şi o relaţie cu o femeie din satul Dealul Morii, judeţul Bacău. După o ceartă cu femeia şi înnebunit de gândul despărţirii, bărbatul i-a măcelărit întreaga familie.

În stare profundă de ebrietate, bărbatul a intrat în casa femeii în toiul nopţii şi i-a atacat atât pe ea, cât şi pe părinţi. Le-a înfipt furca în gât, iar apoi i-a măcelărit cu toporul. Pentru tripla crimă a primit 22 de ani de închisoare. Acum, la 17 ani de atunci, Tribunalul Vaslui a decis să îl pună în libertate.

Citeşte şi Patru criminali din Brăila, eliberaţi după ce au ucis cu bestialitate o femeie

Un alt criminal care a ieşit mai devreme din spatele gratiilor, în urma schimbării Codului Penal, este Robert Ciobanu, criminalul micuţei Larisa Chelaru. Fusese condamnat iniţial la 20 de ani de închisoare, dar a ieşit din închisoare după ce a executat doar 8.

Robert Ciobanu a şocat întreaga ţară după ce a violat-o şi a omorat-o pe Larisa, vecina lui de 8 ani, apoi a ascuns cadavrul.

Condamnat la închisoare pe viaţă pentru patru crime, Toader Covali din Suceava a ieşit din închisoare după 22 de ani ispăşiţi. Cunoscut pentru grave probleme psihice, bărbatul este internat acum într-un spital de specialitate.

Criminalul emo, Lucian Hoară, a fost eliberat anul trecut. În 2008, i-a tăiat gâtul iubitei sale. A ieşit din puşcărie după ce a ispăşit 6 ani din cei 9 primiţi pedeapsă.

Citeşte şi Motivarea judecătorului în cazul celor patru tineri acuzaţi de omor şi lăsaţi liberi