Topul băuturilor de vară pentru un abdomen plat

Dacă acum când vine vara îţi doreşti un abdomen plat, iată ce sucuri trebuie să consumi.

05 mai 2015, 10:06
Topul băuturilor de vară pentru un abdomen plat

Un abdomen plat este visul oricărei persoane în sezonul cald. Fie că mergi la plajă, în vacanţă sau pur si simplu la job, nu îţi poţi permite să se vadă colăceii prin bluzele vaporoase de vară.

1. Oţetul de mere. Un pahar de apă rece este una dintre băuturile cele mai simple şi răcoritoare, dar poţi să o îmbogăţeşti, de asemenea, cu o aromă. Adaugă ghimbir, ştevie, lămâie sau oţet de mere. Oţetul de mere scade nivelul de zahaăr din sânge şi previne depunerea de grăsime.

Citeşte şi Tratamente de frumuseţe cu un singur ingredient

2. Sucul de pepene verde. Acest suc este scăzut în calorii, însă îl poţi amesteca cu puţină apă şi să il bei în fiecare zi. Pepenele verde va ajuta să pierzi în greutate, dar este, de asemenea o protecţie excelentă împotriva anumitor tipuri de cancer, accident vascular cerebral şi boli de inimă.

3. Chefirul, laptele acru – chefirul este un substitut excelent pentru lapte şi iaurt. Este bogat în proteine, dar, de asemenea conţine o mulţime de calorii, aşa că fii atent. Chefirul conţine mai multe probiotice decât iaurtul regulat.

Citeşte şi CEAIUL VERDE, tratament MIRACULOS împotriva ACNEEI

4. Ştevia. Indiferent dacă bei ceai, cafea, limonadă, frappe sau un cocktail, utilizează ştevia, deoarece este destul de eficientă în procesul de pierdere în greutate. Ştevia este o plantă care este la 200 la 300 de ori mai dulce şi mai sănătoasă decât zahărul rafinat. Cumpără ştevia lichidă şi îndulceşte fiecare băutură fără efecte secundare.

Citeste mai mult in Revista TEO.