Dieta cu suc de morcovi: Reţetele care te ajută să ai un abdomen plat

Dieta cu suc de morcovi te ajută să-ţi detoxifici organismul, să topeşti stratul adipos şi să obţii abdomenul plat pe care ţi-l doreşti.

02 mart. 2015, 09:20
Dieta cu suc de morcovi: Reţetele care te ajută să ai un abdomen plat

Sucul de morcovi nu este doar o bautura delicioasa, ci si una extrem de sanatoasa. Are un indice glicemic mediu (40) si, gratie carotenoidelor, regleaza nivelul de zahar din sange. Prin urmare, sucul de morcovi iti va da o energie constanta si va preveni aparitia senzatiei de foame cateva ore bune.

Sucul de morcovi este si satios si va intensifica arderile, ceea ce inseamna ca poti slabi armonios.

Cum te ajuta sucul de morcovi sa slabesti

Morcovii au un continut ridicat de apa (aproximativ 88%), dar sunt si o sursa excelenta de fibre alimentare si proteine. Sucul de morcovi se asimileaza mai usor in organism si este si mai usor de consumat, de aceea este indicat in dieta mai mult decat morcovii cruzi.

Citeşte şi Dieta cu păstârnac: Slăbeşte sănătos şi rapid, în numai două săptămâni

Sucul de morcovi este incredibil de satios. Pe de o parte, te ajuta sa combati foamea datorita continutului ridicat de fibre si proteine, dar pe pe alta parte te ajuta sa alungi poftele alimentare gratie indicelui glicemic mic.

Indicele permite asimilarea sucului de morcovi treptat in organism si mentine glicemia la un nivel optim, astfel incat creierul tau sa perceapa senzatia de satietate timp indelungat.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.