Topul cărţilor citite de români în luna februarie

În luna februarie 2015, românii au continuat să citească romanele best-seller ale autorilor străini E L James, Paulo Coelho şi Markus Zusak. Astfel, scrierile "Cincizeci de umbre ale lui Grey", "Adulter", respectiv "Hoţul de cărţi" sunt pe primele locuri în clasamentul scriitorilor străini citiţi de români conform topului realizat de elefant.ro.

10 mart. 2015, 12:42
Topul cărţilor citite de români în luna februarie

În categoria autorilor români, în luna februarie cea mai citită carte a fost controversata scriere a lui Andrei Ciobanu, „Suge-o Ramona! O poveste semi-amuzanta”. Următoarele locuri ale aceluiaşi clasament sunt ocupate de Klaus Iohannis cu autobiografia „Pas cu Pas„, urmat de Tudor Chirilă cu „Exerciţii de echilibru”.  

Tot în luna februarie, din top nu au lipsit Irina Binder cu volumele „Fluturi” şi Chris Simion cu „Ce ne spunem când nu ne vorbim„.

VEZI ŞI: Topul celor mai citite cărţi în 2014

Topul cărţilor în format electronic, alese de români în februarie, are pe primele poziţii aceleaşi scrieri ale lui Andrei Ciobanu şi E. L. James, urmate de Parinoush Saniee cu volumul „Cel care mă aşteaptă„, George Friedman cu „Următorul deceniu…” şi de Khaled Hosseini cu „Vânătorii de Zmeie”.

CITEŞTE ŞI: Care sunt cele mai bune eBook readere