Topul celor mai bune filme ale anului 2011 VIDEO

Postul american de televiziune MTV a realizat un top al celor mai bune filme care au avut premiera în 2011.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 10:22
Topul celor mai bune filme ale anului 2011 VIDEO

Potrivit mtv.com, locul 10 este ocupat de producția SF “Attack the Block”, al cărui regizor este britanicul Joe Cornish.

Pe poziția a 9 a se află producția americană  The Descendants, produsă de Alexander Payne și care îi are ca principali protagoniști pe George Clooney, Judy Greer și Shailene Woodley.

Locul 8 este ocupat de comedia  “50/50”, inspirată dintr-o poveste adevărată ai cărei protagoniști sunt  Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen și Anna Kendrick.

The Muppets, mult așteptatul film cu simpaticele păpuși care au făcut istorie în cinematografia americană se află pe poziția cu numărul 7.

Cel de-al patrulea film din seria X-Men, First Class, ocupă poziția cu numărul 6 și încasări de peste 350 de milioane de dolari.

Locul 5 este ocupat de filmul american de aventură, Hugo, ai cărui principali protagoniști sunt, Asa Butterfield, Chloë Grace Moretz and Christopher Lee.

Comedia Bridesmaids ocupă pozița a 4 a în clasamentul realizat de MTV. Protagoniștii peliculei sunt Kristen Wiig, Maya Rudolph and Rose Byrne.

Locul 3 este ocupat de Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2, film care a avut încasări de 1,3 miliarde de dolari.

Locul 2 este deținut de thrillerul american, Drive, film în care joacă Ryan Gosling, Carey Mulligan and Bryan Cranston.

Cel mai bun  film al anului 2011 este, potrivit MTV, The Girl With the Dragon Tattoo, care îi are ca principali protagoniști Daniel Craig, Rooney Mara and Christopher Plummer.